2777
2789
عنوان

شیرم کم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 40 پست

به شوهرت بگو بره کله پزی آب کله پاچه فراوون برات بگیره. سوپ جو هم عالیه.... کلا چیزای آبکی خیلی تاثیر دارن.اگه پسرت دل درد و نفخ نداره شیر هم زیاد بخور.مخصوصا شیر خرما.اگه نفخ داره جای فوق العاده کمرنگ،خیلیییییییییییییییی کمرنگ با خرما بخور

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
قطره با کپسول فرق داره تاثیرش؟  من دارم کپسول می خورم زیاد اثری نداست

آره قطره زودتر اثر میکنه. بعدشم عجله نکن اولش همه همینن.اصلا نگران نباش.طبیعی بودی یا سزارین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من پسرم یک ماه و خورده ایشه. از من به تو نصیحت اصلااااا شیر خشک نده.تا میتونی بده نی نی مک بزن ...

خوب یکی مثه من بچم 100گرم کم کرد دکتر گفت حتما شیر خشک بده سه وعده, از, صبحم میزاشتم مک بزنه تا شب ولی دکتر پوست شکمشو جمع کرد گفت نگاه کن خانم هیچی آب زیر پوستش نیست, 

سلام خانمی قدم نو رسیده مبارک باشه، من خودمم بچه شیر میدم چند روز اول شیرم کم بود قطره شیر افزا چند روز خوردم که بعدش اطرافیان گفتن برای پسربچه خوب نیست نخوردم ولی میتونی ماکارونی زیاد بخوری که واقعا تاثیر داره فوق العادست همچنین دلستر 

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم تا اینکه بالاخره موفق شدم عضو بشم...
از بس شیرمو دوشیدم سینه هام درد می کنه شبا ک خوابه شیشه میدم  خودم مخالف سرسخت شیر خشک بودم ا ...

منم یکماهه هست بچم خیلی کم شده, روزی ک زایمان کردم همه پرستارا میگفتن خیلی خوبه شیرت ولی الان نه

اولا نی نی پسره اصلا رازیانه نخور 

صبح به صبح یه لیوان شیرمردی با عسل بخور روزی چندتا خرما بخور 

کنجد و مغزیجاتم خوبه

آبمیوه طبیعی خ خوبه 

ریحان هم خ بخور عالیه 

از منم اینجوربود الان خداروشکر بهتره 

کپسول چرک خشک کن و اینا اصلا نخور

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟
خوب یکی مثه من بچم 100گرم کم کرد دکتر گفت حتما شیر خشک بده سه وعده, از, صبحم میزاشتم مک بزنه تا شب و ...

خب فقط مک خالی که فایده نداره.از نظر تغذیه خودتون هم باید مایعات فراوون میخوردید. البته اگر بعد از همه این کارا بازم شیر نیاد که معمولا احتمالش کمه آره خب آدم شیر خشک میده.

آره قطره زودتر اثر میکنه. بعدشم عجله نکن اولش همه همینن.اصلا نگران نباش.طبیعی بودی یا سزارین؟

سزارین

روزای اول خیلی شیر داشتم ولی یهو کم شد همش دارم فکر می کنم که چیکار کردم یا چی خوردم که کم شد

از بس شیرمو دوشیدم سینه هام درد می کنه شبا ک خوابه شیشه میدم  خودم مخالف سرسخت شیر خشک بودم ا ...

منم مخالف بودم دوقلوهام هردو شیرخشک میخورن شیر من اصلا نیومد اما الان خیلی راحتم که شیرخشک میخورن نگران نباش شیرخشک چیز بدی نیست خیالت راحت