به شوهرت بگو بره کله پزی آب کله پاچه فراوون برات بگیره. سوپ جو هم عالیه.... کلا چیزای آبکی خیلی تاثیر دارن.اگه پسرت دل درد و نفخ نداره شیر هم زیاد بخور.مخصوصا شیر خرما.اگه نفخ داره جای فوق العاده کمرنگ،خیلیییییییییییییییی کمرنگ با خرما بخور
عزیزم من پسرم یک ماه و خورده ایشه. از من به تو نصیحت اصلااااا شیر خشک نده.تا میتونی بده نی نی مک بزن ...
خوب یکی مثه من بچم 100گرم کم کرد دکتر گفت حتما شیر خشک بده سه وعده, از, صبحم میزاشتم مک بزنه تا شب ولی دکتر پوست شکمشو جمع کرد گفت نگاه کن خانم هیچی آب زیر پوستش نیست,
سلام خانمی قدم نو رسیده مبارک باشه، من خودمم بچه شیر میدم چند روز اول شیرم کم بود قطره شیر افزا چند روز خوردم که بعدش اطرافیان گفتن برای پسربچه خوب نیست نخوردم ولی میتونی ماکارونی زیاد بخوری که واقعا تاثیر داره فوق العادست همچنین دلستر
از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم تا اینکه بالاخره موفق شدم عضو بشم...
خوب یکی مثه من بچم 100گرم کم کرد دکتر گفت حتما شیر خشک بده سه وعده, از, صبحم میزاشتم مک بزنه تا شب و ...
خب فقط مک خالی که فایده نداره.از نظر تغذیه خودتون هم باید مایعات فراوون میخوردید. البته اگر بعد از همه این کارا بازم شیر نیاد که معمولا احتمالش کمه آره خب آدم شیر خشک میده.