2777
2789
عنوان

شیرم کم شده

359 بازدید | 40 پست

تو رو خدا راهنماییم کنید پسرم 15 روزشه الان3 روزه شیرم خیلی کم شده چیکار کنم که زیاد شه؟ 

برای کمکی شیر خشک نان 1 خریدم اما اسهال شده

یه شیر خشک خوب هم بهم معرفی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز عرق رازیانه بخورین

شنبلیله بریزین داخل شیر یه روز در میون استفاده کنین 

سیر داخل غذا هم موثره 

و درنهایت قطره شیر افزا

بیشتر میشه نگران نباشین

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
شیرخشک ببلاک ببین شیشه بدی دیگه سینتو نمیگیره ها،سینتو بدوش شیرش زیاد شه مایعات مقوی،سوپ ابکی،حلیم، ...

از بس شیرمو دوشیدم سینه هام درد می کنه

شبا ک خوابه شیشه میدم 

خودم مخالف سرسخت شیر خشک بودم اما مجبورم

کله پاچه بخور با آبلیمو..مغزیجات ..آب میوه طبیعی .. ماالشعیر ..دوستم شیرش خشک شده بود اینا رو خورد خدا راشکر الان دوباره بچشو شیرمیده

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

عزیزم من پسرم یک ماه و خورده ایشه. از من به تو نصیحت اصلااااا شیر خشک نده.تا میتونی بده نی نی مک بزنه و مایعات زیاد بخور. قطره شیرافزا هم بگیر بخور.هر چی بیشتر مک بزنه شیرت بیشتر میشه.منم همینجوری بودم.هنوزم گاهی کم میشه اما شیر خشک نمیدم.بزار تا میتونه مک بزنه.بهترین راه همینه

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
عزیزم من پسرم یک ماه و خورده ایشه. از من به تو نصیحت اصلااااا شیر خشک نده.تا میتونی بده نی نی مک بزن ...

قطره با کپسول فرق داره تاثیرش؟ 

من دارم کپسول می خورم زیاد اثری نداست