2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

119 بازدید | 23 پست

خانما دخترم با شیر خودم وزن نمیگیره زیر خط نموداره.چند روزی هم هست که با سینم قهر میکنه درست نمیخوره شیر مگر اینکه گیج خواب باشه بزور بزارم دهنش سینمو تا بگیره  فقط هم از یکیش میخوره از اون یکی بدم جیغ میکشه باباش هم میگه شیر خشک نمیگیرم براش اصلا.چطوری به بهداشت بگم‌که باورکنه بچم اینطوریه ک باور کنه ازم بهم کوپن شیرخشک بده؟؟

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

خب خودت بگير

داري به بچه ظلم ميكني!

ممكنه رشد ذهنيش عقب بيفته

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت بگير داري به بچه ظلم ميكني! ممكنه رشد ذهنيش عقب بيفته

اگر خودم براش بگیرم بعد دید ک سینمو نمیگیره میگه بخاطر اینه که شیرخشک دادی بهش 

اگر خودم براش بگیرم بعد دید ک سینمو نمیگیره میگه بخاطر اینه که شیرخشک دادی بهش 

خب بگه

رشد و سلامت بچه مهمه يا حرف هاي شوهرت؟!!

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
بچت رفلاکس داره و هرچی بگذره شدیدتر میشه. بهتره ببری رفلاکسش رو درمان کنی وگرنه همینجوری ریز و ضعیف ...

نه نداره بردمش دکتر گفت هیچیش نیست...

خب بگه رشد و سلامت بچه مهمه يا حرف هاي شوهرت؟!!

من خودم یدونه براش گرفتم چون هنوز خونه مامانم هستم شوهرم ک نیست بهش هربار که قهرمیکنه میدم.ولی وقتی رفتم سر زندگیم خب میبینه که بهش میدم و باید بگم خودش بگیره ..

دکتر گوارش بردی یا متخصص اطفال؟شیر نخوردن تو بیداری و کلا سینه نگرفتن نشونه رفلاکسه

عقط وقتی قهر میکنه نمیگیره سینمو بعضی وقتا هم تو بیداریش میگیره..اگریکم گریه کرد تا بزارم دهنش دیگ باهام قهرمیکنه نمیگیره.