parmisaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2480 عنوان عکس 141 بازدید | 10 پست میخوام اینجوری آرایش کنم رنگ سایه ش چه رنگیه کسی میدونه؟؟ 1398/10/15 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مو_خرمایی عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 15983 گلبهی؟🤔کالباسی؟🤔🧐 دردناکترین مرگ پسرنوح داشته: تصورکن داری غرق میشی خر از کشتی بابات برات دست تکون میده!😐
negin76 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5097 فک کنم صورتی یواش سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه
پریا۷۱۷۱ عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 6081 گلبهی یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
فاطمههههه۷۵۷۱ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 آجری 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
eli_ed عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2232 تن مسی و نارنجی داره نمیدونم🤗 فک کن ما سایه نارنجی مسی ب چشمامون بمالیم🤣 خدایا دوست دارم💚
delbaar عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 525 فک کن ما سایه نارنجی مسی ب چشمامون بمالیم🤣 بعد با رژ صورتی رژگونه قرمز یا قهوه ایولی ن سایه سبز باشه بیشتر میاد