2777
2789
عنوان

ادم جدید زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 22 پست
ما كه چيزي نمدونيم خيانت تا چه حد بوده ؟ شوهرت چجوريه باهات ؟ هنوزم در ارتباطه ؟ 

خیانتش در حدی بود که جفتشون میخواستن طلاق بگیرن باهم ازدواج کنن دوساله رابطشون ظاهرا تمومه

خیانتش در حدی بود که جفتشون میخواستن طلاق بگیرن باهم ازدواج کنن دوساله رابطشون ظاهرا تمومه

عزيزم اگه تموم شده و واقعا پشيمونه واسه نگه داشتنت همه كار ميكنه ببخش 

اون اقا حديد امده تو زندگيت چه اطميناني هست طلاق بگيري باهات بمونه 

حيف نيست ٥ سال زندگيتو ول كني بري ؟!  اگه شوهرت دوست داري سعي كن زندگيتو بساز و يه  تعهد بين خودت شوهرت بزار 

hair coloris ~ hair keratin 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پشیمونه ولی رفتاراش هنوزم سرده البته منم سرد سردم

شما خانمي سعي كن زندگيتو گرم كني اقايون كمي غرور دارن و مثل بچه هستن كمي دست محبت كشيده شه سرشون اونا هم راه ميان 

منم داستانم همين بود ولي خيانت نكرده بود تا طلاق گرفتم بعد طلاق بعد رفتن مشاوره فهميدم با خودم چيكا كردم بعد طلاق خيلي سخته !! 

تا خدا شكر شوهرم پيگيري كرد امد سمتم كه ٤ روز عقد كرديم منم دا م سعي ميكنم زندگيم از سردي نجات بدم  حالا كه وضعش خوب شده چرا كسي ديگه بياد تو زندگيم 

ببين عزيزم من تو خانم هستم واسه ما اسم مطلقه خيلي سخته مردا تا ٥٠ سالگي هم ازدواج نكنن راحتن اما من شما و همه خانمها اين اسم سخته بمونه رومون 

پس سعي من شوهرت و زندگيتون نجات بدي كي بختر از شوهر خود ادم 

اره قبول دارم زندگیمو واقعابا سختی ساختم دلم میسوزه

پس تا دير نشده كسي جاتو تو قلبش نگرفته زندگيتو نحات بده و الو از همه ادمهاي بيخود از زندنيت بنداز بيرون تا شوهرتم نفهميده همه از بيرون قشنگن تو كه با اون زندگي نكردي از دور فك ميكني مرد خوبيه ادم جديده 

پس تا دير نشده كسي جاتو تو قلبش نگرفته زندگيتو نحات بده و الو از همه ادمهاي بيخود از زندنيت بنداز بي ...

اره درسته حس میکنم حیفه زندگی خودم ولی میترسم بازم بهم خیانت کنه واقعا کسی که دوبار این کارو کرده واسه بار سوم چرا نکنه

اره درسته حس میکنم حیفه زندگی خودم ولی میترسم بازم بهم خیانت کنه واقعا کسی که دوبار این کارو کرده وا ...

اول از همه با خودش مرد مردونه صحبت كن موقعيت  خوب حرفاي دلتو بزن و قول بگير ازش  سعي كن زياد پرو نكنيش سر اين موضوع روش بهت باز شه بعدش شما هم خودت محبت من به خودت برس شاد پر انرژي باش مردا نياز به محبت دارن