من مدیر مالی شرکت هستم به پرسنل گفتم هزینه ها رو کاهش بدید حالا خودم بعد از چند وقت یه ماموریت رفتم فیش اسنپم رو دادم واسه پرداخت برگشته به من میگه هزینه اسنپمون خیلی رفته بالا باید کاهشش بدیم
عزیزم شما از اول رئیس بودی؟ کارمند جز یعنی چی عزیزم. بهتره از بالا به کارمندها نگاه نکنی. بازدهی ک ...
کسی از بالا به پایین نگاه نکردم من میگم هر کسی حد و حدود خودش رو بدونه همون طوری که من با مدیر عامل با احترام صحبت میکنم کارمند زیر دست منم باید با من با احترام صحبت کنه این جوری سلسه مراتب رعایت میشه
شاید حرفش جنبه راهنمایی داشته؛ کارمند جز لفظ قشنگی نیس
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
نه عزیزم من با پرسنلم یه گروه دارم عکسش رو فرستادم تو گروه جهت پرداخت که ایششون جلو همه برگشته اینجوری میگه در صورتی که اصلا این کار مربوط به ایشون نیست
کسی از بالا به پایین نگاه نکردم من میگم هر کسی حد و حدود خودش رو بدونه همون طوری که من با مدیر عامل ...
در اینکه هر کسی باید حد و حدود خودش را بدونه، شکی نیست.
اما برای من همه انسانها از کارگر خدماتی گرفته تا مدیر کل همه در یک درجه از اعتبار و شرافت قرار دارند و به شدت معتقدم پسوندها و پیشوندهای اداری مثل کارمند جز، مدیر کل و ... کلماتی ضد انسانی هستند.
یه کارمند باید بدونه نمیتونه توی جمع مدیرشو راهنمایی کنه اگر هم خواست نظری بده میتونه بیاد پیش مدیرش ...
شما تو عنوان بیان نکردین تو جمع گفته یا ن ؛ بعد میتونین بگین کارمند ن کارمند جز؛ تفاوت دارن اینا
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)