2777
2789

چهار بار به روش خندیدم مردتیکه عوضی پرو شده 

من مدیر مالی شرکت هستم به پرسنل گفتم هزینه ها رو کاهش بدید حالا خودم بعد از چند وقت یه ماموریت رفتم فیش اسنپم رو دادم واسه پرداخت برگشته به من میگه هزینه اسنپمون خیلی رفته بالا باید کاهشش بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما از اول رئیس بودی؟ کارمند جز یعنی چی عزیزم. بهتره از بالا به کارمندها نگاه نکنی. بازدهی ک ...

کسی از بالا به پایین نگاه نکردم من میگم هر کسی حد و حدود خودش رو بدونه همون طوری که من با مدیر عامل با احترام صحبت میکنم کارمند زیر دست منم باید با من با احترام صحبت کنه این جوری سلسه مراتب رعایت میشه 

شاید حرفش جنبه راهنمایی داشته؛ کارمند جز لفظ قشنگی نیس 

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
شاید از روی دلسوزی و کلی گفته.

نه عزیزم من با پرسنلم یه گروه دارم عکسش رو فرستادم تو گروه جهت پرداخت که ایششون جلو همه برگشته اینجوری میگه در صورتی که اصلا این کار مربوط به ایشون نیست 

شاید حرفش جنبه راهنمایی داشته؛ کارمند جز لفظ قشنگی نیس 

یه کارمند باید بدونه نمیتونه توی جمع مدیرشو راهنمایی کنه اگر هم خواست نظری بده میتونه بیاد پیش مدیرش ونظرشو علام کنه 

کسی از بالا به پایین نگاه نکردم من میگم هر کسی حد و حدود خودش رو بدونه همون طوری که من با مدیر عامل ...

در اینکه هر کسی باید حد و حدود خودش را بدونه، شکی نیست.

اما برای من همه انسانها از کارگر خدماتی گرفته تا مدیر کل همه در یک درجه از اعتبار و شرافت قرار دارند و به شدت معتقدم پسوندها و پیشوندهای اداری مثل کارمند جز، مدیر کل و ... کلماتی ضد انسانی هستند.

یه کارمند باید بدونه نمیتونه توی جمع مدیرشو راهنمایی کنه اگر هم خواست نظری بده میتونه بیاد پیش مدیرش ...

شما تو عنوان بیان نکردین تو جمع گفته یا ن ؛ بعد میتونین بگین کارمند ن کارمند جز؛ تفاوت دارن اینا 

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)