2777
2789
عنوان

خیلی هولم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 27 پست

من ۲۶ هفتگی ساکشو بستم . خدا پشت و پناه خودتو نی نی نازت 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی میکنی اتفاقا من ۳۴ هفته زایمان کردم 😄😄

منم ۳۵ هفته اورژانسی سزارین شدم بچم ۲۴۰۰ بود

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
خدانکنه  نه اتفاقا جمع کن البته اگه مثل من روزی ده بار بیرونشون نمیاری😂

چیا بردارم بنظرتون بگید از تجربه هاتون😁

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نه شکر خدا ۲۹۰۰ بود ماشالا😄😄

خداروشکر❤

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

آخی یادش بخیر من وقتی جنسیتشو فهمیدیم رفتم پارچه و.... خریدم براش لحاف و تشک و بالش و آغوشی و ساک لباساش رو خودم دوختم انقد که ذوق داشتم😅😅😅

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من ۲۶ هفتگی ساکشو بستم . خدا پشت و پناه خودتو نی نی نازت 

ممنون عزیزم❤تو از من هول تر بودی😁

آخی یادش بخیر من وقتی جنسیتشو فهمیدیم رفتم پارچه و.... خریدم براش لحاف و تشک و بالش و آغوشی و ساک لب ...

خیلی حس خوبیه بخدا خدا این حسو نصیب همه کنه 

چیا بردارم بنظرتون بگید از تجربه هاتون😁

یه دست لباس، شلوار دو سه تا بردار. شنل. کلاه. جوراب. شیشه شیر. کیسه خواب،زیادم شلوغ نکن اونجا کثیف میشن

♥️به حکمتش دل بسپار♥️
یه دست لباس، شلوار دو سه تا بردار. شنل. کلاه. جوراب. شیشه شیر. کیسه خواب،زیادم شلوغ نکن اونجا کثیف م ...

میگم تو سرماس چن دست مادرم واسش لباس بافته اونارم بردارم تنش کنم مریض نشه

خیلی حس خوبیه بخدا خدا این حسو نصیب همه کنه 

ان شاء الله همه ی منتظرا تجربه اش کنن من که هی ساک و پر میکردم خالی میکردم جابه جا میکردم اضافه میکردم.... 😅

آخرشم بی هوا یهویی بستریم کردن و سزارین و... اصلا نتونستم ساکمو کامل آماده کنم😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ان شاء الله همه ی منتظرا تجربه اش کنن من که هی ساک و پر میکردم خالی میکردم جابه جا میکردم اضافه میکر ...

اخی ن من با دل فرصت جم میکنم اگ اورژانسی شد یهو فقط شوهرم برداره بیاره😁

میگم تو سرماس چن دست مادرم واسش لباس بافته اونارم بردارم تنش کنم مریض نشه

حالا یه دست بردار اما بیمارستان مخصوصا بخش نوزادان اینقدر گرمه که همون لباس معمولی کافیه

♥️به حکمتش دل بسپار♥️