2777
2789
عنوان

حسادت

400 بازدید | 15 پست

تا حالا شده به کسی شدید حسادت کنید😟حس بدی بهتون دست بده بخواید بهتر باشید من توی دوران مدرسه امم وقتی نمره ی دوستم بهتر میشد خون خونم رو میخورد درحالی که به خدا خیلی دوسش داشتم این اتفاق توی دانشگاه م برام می افته انگار بعضی موقع ها همه چی دست در دست هم میدن تا تورو آشفته کنن حالم خوب نیست حتی وقتی میفهمم واسه دختر خالم خواستگار بهتری اومده هر چند که خودم عاشق یک نفر هستم اما حس بدش توی دلمه تا حالا شده عاشق کسی باشین اما همش کنایه و طعنه بزنه😑😑😐😐😐😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیزی ب نام حسادت تو دل من نیس اصلا..اصلا نشده حسادت کنم ب یکی‌‌..ب خاطر داشته های کسی ناراحت نمیشم اصلا فقط اگ یکی ی کاری کنه ک دلم اونموقع متنفرم میشم ازش ولی حسادت نه

آذر ماهیا عشقن❤

سعی کن با جمله های مثبت انرژی منفی رو از خودت دور کنی. همینکه حس حسودی اومد سراغت براش ارزوی خوشبختی کن و به چیزایی که داری فک کن. باید خودتو ذرست کنی وگرنه تو بزرگترین خونه رو داشته باشی کسایی هستن که خونشون از تو بزرگتر پس باز میشه حسرت و حسودی ولی به این فکر کن که یه خونه هر چند کوچیک داری خیلیا سر پناه ندارن

اللهم صل الله محمد و ال محمد

منم به ی نفر حسودیم میشه نمیتونم جلوشو بگیرم متاسفانه .بابام هم میگه اینا میان تو رفتارت عوض میشه قشنگ معلومه رفتارات.اخه میدونی چیه .این زن هر کاری دوست داره میکنه هر چی دوست داره میپوشه شوهرش هم همین زوری که هست دوستش داره.حسابی هواشو داره ولی شوهر من کلی برام شرط وشروط گذاشته .تازه تو جمع شوهرش میچسبه به زنش .شوهر من میچسبه به شوهر این منم تک وتنها میشم مثلا جایی بریم این سه تا باهم راه میرن من پشت سرشون .زنش بخواد ی ظرف بشوره شوهرمن اونقدر اصرار میکنه تا بره بشینه. من هم غذا درست میکنم هم ظرف میشم .وقتی دسته جمعی میریم مسافرت