2777
2789
عنوان

کسی آزمایشمو بده تفسیر کنه ؟؟؟

7893 بازدید | 20 پست

آزمایش آبله مرغان دادم . توی نت زدم جفتش مثبت بود گفت ایمنی . ولی باز شک دارم . دکترم هم وقتم هنوز نرسیده . کسی تا حالا آزمایش آبله مرغان داده سر در بیاره از این آزمایش ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

Igg مثبت

Igmمنفی

فک کنم برا تب خال تناسلیه ولی بلد نیستم هرکدوم ازاین علائم اختصاری مال چیه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایمنی چون IgG بالاست

واقعا ؟شما خودتون آزمایش دادید ؟ 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
اولی تو رنجه مثبته دومی منفی اگه واجبه میتونم بپرسم براتون

ممنون میشم گلم . ولی دومی هم مثبته نه منفی . دکتر سراغ دارید ؟

من شغلم اینه

عزیزم . خیلی ممنون. خوشحال شدم 

بله میپرسم و میگم از رو‌توضیحش میگم منفیه مقابل آزمایشتون 

بله نفیه . من اشتباه کردم فکر کردم مثبه . ممنون میشم زود بهم خبر بدید . 

بله میپرسم و میگم از رو‌توضیحش میگم منفیه مقابل آزمایشتون 

IgG مثبت همراه با IgM منفی نشاندهنده واکسیناسیون و یا عفونت پیشین به ویروسVZVمی باشد. این افراد نسبت به عفونت مجدد مصونیت دارند.

توی نت اینو زده بود