2777
2789
عنوان

مدرک خیانت

522 بازدید | 43 پست

سلام 

خانم ها لطفا بگین چیکارکنم

من ریزمکالمات شوهرمو دارم باخانمی توارتباط ورابطه جنسی داشته . حالا میخوام رو کنم الان بهش زنگ بزنم یاشب بیاد وبهش بگم....

بنظرتون یه زن خیانت شوهرشو بدونه همون لحظه بگه یاشب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه ریز مکالمات به شما مخابرات میده تازه باحکم قضایی هم به قاضی میده نه شما ضمنا فقط شماره میده که به کی زنگ زدی یا پیامک دادی اونم تو لیست جداگونه اونم فقط مالک خط یا قاضی اونم به شرط خیلی چیزا    مارو گرفتی هاااا   

کارمند مخابرات هستم

اولا اگه قصدت جداییه بگو اونم رودر رو نه تلفنی وچتی....

اگه قصدت بخشیدنشه و زندگی کردن به هردلیلی نگی بهتره

چون ترسش بزرگترین برگ برنده ته 

بگی وبمونی ترسش میریزه وتهش میگه توکم گذاشتی...‌ 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

یه انگشت وسط براش بفرست بنویس اونجای خیانت کار 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

به نظر من اصلا به خودش نگو. اگه مدرک های معتبری داری ببر به پدرت نشون بده بزار پدرت با شوهرت و خانواده اش حرف بزنه. زندگی با همچین مردی غیر ممکنه

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

جوری یهش بگو ومدارکت رو روکن ک جای توجیح و ماست مالی کردن نداشته باشه وقت فکر کردن برای دروغ بافتن نداشته باشه

رو در رو خیلی بهتره.. 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍