2777
2789
عنوان

واکسن ۶ ماهگی

548 بازدید | 14 پست

سلام من دخترمو حدود دوهفته پیش بردم دکتر واسه سرماخوردگی سرفه هم خیلی میکرد حالا سرفه هاش بند اومده علامت سرما خوردگی هم نداره زیاد ولی مثلا بعضی ساعتای روز متوجه میشم بینی اش ابریزش داره حالا امروز به نظرتون ببرم برای واکسن یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه تب یا اسهال نداره ببر

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
اوهوم مرسی اطلاع دارین واکسنش سخت یا نه

ن منم یکم دیگه دخترم شیش ماهش تموم میشه باید ببرم ولی فک نکنم دیگه بزرگن زیاد اذیت نمیشن فقط باید دستت نخوره جا واکسنه وتبش ک بالا نره

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂

خیلی بده

واسه دختر من ک تب شدید بود

میخواست پاهاشو تکون بده از گریه بی حال میشد

فکر کنم دو تا پاشو میزنن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

دختر منم با ۱۶ روز تاخیر واکسنشو زدن، چون دوهفته سرماخوردگی داشت ، بعدشم که خوب شد دوباره بردم دکتر که تایید کرد که ببرمش واکسنشو بزنه ، در صورتی که واکسن یه سالگی هیچ تب و دردی نداشت، به نظر من یه چن روز صبر کن بعدن ببرش چون واکسن ۶ ماهگی تب میاره و اگه تو بدنش ویروس سرماخوردگیم داشته باشه بدتر میشه

ن منم یکم دیگه دخترم شیش ماهش تموم میشه باید ببرم ولی فک نکنم دیگه بزرگن زیاد اذیت نمیشن فقط باید دس ...

آره دختر من سه روز پیش واکسن شش ماهگيش رو زدم با اینکه براقبليها خیلی اذیت شد وتب کرد برا این یکی تب نکرد واکسن شش ماهگی تکرار واکسن دوماهگيه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن