2777
2789
عنوان

مشکلم با مادرم زندگیمو سخت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 30 پست
من نمیتونم ۲۴ ساعته خونه باشم کار میکنم..

خب همون اوقاتی که هستی

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی خونتون زیادی بهت خوش میگذره ، برای همین زود میدویی میای خونه ، مادرتم زیادی با تو خوش میگذرونه و ...

نه واقعا انقد که تو خونم موندم ی مدت پیشش دیگه حرفیم برا گفتن نداشتیم دونفر تو خونه چقد میشه بهشون خوش بگذره؟

فقط نمیدونم چجوری😢حس عذاب وجدان بدی میاد سراغم

گلم به فکرچاره جدی باش،من دردت کشیدم که میگم

برای مادرت توضیح بده برنامه ریزی کن هم تایم استراحت داشته باشی هم تفریح و وقت گذرونی بامادرت وهم تفریح های شخصیه خودت

این حس عذاب وجدان کناربگذار بیش از اندازه مسئولیت پذیر شدی!

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
بله ولی کارشون ازاده صبح میرن شبم برمیگردن

عیب نداره . باید عادت کنی استرس نده به خودت.اگه خواهرت تو همون شهره وقتی بچه دار بشه میاد و میره و بچه شو میزاره و کم کم سرگرم میشه مامانت. من یه زمانی بدتر از شما بودم. اما کم کم عادتش بده مثلا مانتو میخری بگو تنهایی نمی تونم بخرم برش دار ببرش یه گشتی هم بزنین. تو خونه هم یه سرگرمی جور کن براش. مثلا یه پرنده یا کاسکو بخر. سرگرم مواظبت و نگه داریش میشه و انس میگیره مطمئن باش. اولش شاید غربزنه و دوست نداشته باشه کم کم خوشش میاد.

مادرم هیجا نمیره حتی با منم میگم بیا بریم میگه حوصله ندارم شما چجوری باهاش برخورد کردی با این قضیه

باهاشون صحبت کن عزیزم هم ایشون اشتباه می کنن هم شما،اولش کارسختی داری اما عادت به تفریح های بیرون ازخونه پیداکنه دیگه کارت اسون میشه از خواهر وپدرت کمک بگیر سعی نکن تمام بار زندگی به دوش بکشی هنوزخیلی زوده برای اضطراب پیداکردن

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
عیب نداره . باید عادت کنی استرس نده به خودت.اگه خواهرت تو همون شهره وقتی بچه دار بشه میاد و میره و ب ...

خداکنه😢همش میگم خوش ب حال ابجیم مطمنه ک‌من پیش مامانمم باز وضعش بهتر از منه

خداکنه😢همش میگم خوش ب حال ابجیم مطمنه ک‌من پیش مامانمم باز وضعش بهتر از منه

ببین مامان من بدتر از مامان تو فقط واسه خرید میره تا سرکوچه و برمیگرده. تفریحشم تلوزیون

از وقتی نوه ها اومدن سرگرم اونا شده.

یه طوطی گرفتن براشون بچه ها اولش راضی نبود . الان یه وقتایی زنگ میزنیم خواهرم میگه سرشون گرمه به پرنده صدای تلفنو نشنیدن. نگران نباش .

شما چجوری مقابله کردید؟

کسی به من نگفت کارم اشتباهه فکرمی کردم این هنره که بارزندگی ومسئولیت بقیه رو به دوش می کشم زمانی فکر چاره افتادم که اضطراب واسترس کارم به قرص وروانپزشک رسوند برای هرکسی وظیفش توضیح دادم بدون بی احترامی، عذاب وجدان ازخودم دورکردم خیلی سخت بود خیلی ولی تاحدودی موفق شدم حرف من پرکردن تنهایی مادرت نیست فقط میگم استرس نداشته باش باتوجه به شرایط زندگیت خودت بهترین راه پیدامی کنی 

کسی به من نگفت کارم اشتباهه فکرمی کردم این هنره که بارزندگی ومسئولیت بقیه رو به دوش می کشم زمانی فکر ...

عزیزم کاملا درست گفتی 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
عزیزم کاملا درست گفتی 

🌹قربونت

عزیزم بعدها ازدواج کنی چیکار میکنی ؟

ببین من وقتی ازدواج کردم خیلی ناراحت تنهایی مامانم بودم و با چند روانشناس صحبت کردم و بهم گفتن مادرت خودش مسئول تنهایی خودشه و شما نباید عذاب وجدان داشته باشی 

اول اینکه عذاب وجدان رو دور کنی و بعدش به قدر تکلیف و توانایی خودت سعی کن یه فعالیت جدید خوب و حلال به زندگی مادرت اضافه کنی که تبعات بد نداشته باشه و دیگه ایناش رو خودت باید تشخیص بدی عزیزم 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.