2777
2789
خخخخخخ، فردا برم پرینت تلفنشو بگیرم ،بزنم تو کار تجسس. حالشو بگیرم‌،چون بهش گفتم اگر زنی تو زندگیت ب ...

آروم باش، فرضا که کاری کرده باشه میخوای چیکار کنی؟ تو باید بهش محبت کنی و کاری کنی سرش به زندگی خودش باشه، باز خودت بهتر رگ خواب و قلقشو میدونی

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش، فرضا که کاری کرده باشه میخوای چیکار کنی؟ تو باید بهش محبت کنی و کاری کنی سرش به زندگی خودش ...

محبت هم‌کردم‌ ناز هم کردم‌،سکوت  هم کردم  ،گریه هم کردم ،مثل زن .....بودم ....ولی شک دارم بهش دست خودمم نیس .چون بارها بارها بخشیدمش. بارها بارها گذشت کردم بخاطر ولی الان دیگه نه بچه سومم تو راه ،درست نیس سر من گرم باشه و اون ....... اگر اون‌محبت میخواد منم میخوام اون توجه میخواد آرامش میخواد روابط زناشویی دلپذیر میخواد منم میخوام .نه  اینکه پنج ماه باردارم جاشو از من عوض کرده به بهانه دخترا که رو تخت تو بخوابن بهتره .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
ببین اصلا هزینه نداره فک کنم به ده تومنم نرسه اگه ایرانسله از خدمات ایرانسل بپرس.

نه همراه اول ،کامپیوتر و لب تاپ ندارم .بعد نمیشه یه جوری این رمز گوشی رو باز کرد .اون خیلی رو مخمه. ولی مطمئنم این گوشی رمزش باز بشه دستش برام رو میشه .وای که اگر مچشو بگیرم .اخ اخ .

انشالله ولی مطمئنم یه چیزی هست که من اینجوری شدم .شک ندارم .

😞 بد به دلت راه نده و سعی کن بهترین و عاقلانه ترین جوری که میتونی برخورد کنی با قضیه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
😞 بد به دلت راه نده و سعی کن بهترین و عاقلانه ترین جوری که میتونی برخورد کنی با قضیه 

عاقلانه ترینش اینه که شکهای خودمو برطرف کنم والا آرامش نمیمونه تو این زندگی ،بعد یه چیز دیگه ،خودت قضاوت کن ،وقتی تو خونس از صبح تا شب یه بار هم تو واتساپ آنلاین نمیشه همین که میزنه بیرون هر یه ساعت آنلاین، چرا؟؟؟؟؟حتما خبری هست دیگه .

عاقلانه ترینش اینه که شکهای خودمو برطرف کنم والا آرامش نمیمونه تو این زندگی ،بعد یه چیز دیگه ،خودت ق ...

حق داری شک کنی عزیزم، اما میگم وقتی هم که فهمیدی اگر چیزی بود درست برخورد کن، دیگه خودت بهتر رگ خواب و قلق زندگی و‌شوهرتو میدونی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم