بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آروم باش، فرضا که کاری کرده باشه میخوای چیکار کنی؟ تو باید بهش محبت کنی و کاری کنی سرش به زندگی خودش ...
محبت همکردم ناز هم کردم،سکوت هم کردم ،گریه هم کردم ،مثل زن .....بودم ....ولی شک دارم بهش دست خودمم نیس .چون بارها بارها بخشیدمش. بارها بارها گذشت کردم بخاطر ولی الان دیگه نه بچه سومم تو راه ،درست نیس سر من گرم باشه و اون ....... اگر اونمحبت میخواد منم میخوام اون توجه میخواد آرامش میخواد روابط زناشویی دلپذیر میخواد منم میخوام .نه اینکه پنج ماه باردارم جاشو از من عوض کرده به بهانه دخترا که رو تخت تو بخوابن بهتره .
ببین اصلا هزینه نداره فک کنم به ده تومنم نرسه اگه ایرانسله از خدمات ایرانسل بپرس.
نه همراه اول ،کامپیوتر و لب تاپ ندارم .بعد نمیشه یه جوری این رمز گوشی رو باز کرد .اون خیلی رو مخمه. ولی مطمئنم این گوشی رمزش باز بشه دستش برام رو میشه .وای که اگر مچشو بگیرم .اخ اخ .
😞 بد به دلت راه نده و سعی کن بهترین و عاقلانه ترین جوری که میتونی برخورد کنی با قضیه
عاقلانه ترینش اینه که شکهای خودمو برطرف کنم والا آرامش نمیمونه تو این زندگی ،بعد یه چیز دیگه ،خودت قضاوت کن ،وقتی تو خونس از صبح تا شب یه بار هم تو واتساپ آنلاین نمیشه همین که میزنه بیرون هر یه ساعت آنلاین، چرا؟؟؟؟؟حتما خبری هست دیگه .