2777
2789
عنوان

تیک تو خواب

948 بازدید | 22 پست

بچه ها اخیرا 3 4 بار تو خواب پام پریده.ک یهو بیدارشدم.نمیدونم دلیلش چیه.در حال حاضر مشکل عصبی هم ندارم.یهو میبینم پام پرت میشه.تو خواب.اخه بنظرتون مشکل چیه؟از اون پرتا منظورم نیس ک زیر پا خالی شه.مثل اینکه یکی از پاهام یهوی پرت میشه رو تخت.دلیلش نمیدونم😢

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونم چی میگی اگه تازه خواب رفته باشی پات اینجوری میشه از استرس روزانه یا درگیری ذهن هست اما اگر وسطای خوابت هست ینی کلی وقت از خواب رفتین گذاشته ،صبر کن اگه باز تکرار شد برو پیش متخصص مغز و اعصاب

میدونم چی میگی اگه تازه خواب رفته باشی پات اینجوری میشه از استرس روزانه یا درگیری ذهن هست اما اگر وس ...

دلیلش چی میتونه.باشه 3 4 باز اخیرا اینطوری شدم.خیلی میترسم مشکلی برام پیش اومده باشه

دلیلش چی میتونه.باشه 3 4 باز اخیرا اینطوری شدم.خیلی میترسم مشکلی برام پیش اومده باشه

اگه اوایل خواب رفتند باشه مشکل خاصی نیست ولی وسطای خواب چیز جالبی نیست جانم برو پیش دکتر ،البته نترسیا اگر تکرار سد برو حتما

اگه اوایل خواب رفتند باشه مشکل خاصی نیست ولی وسطای خواب چیز جالبی نیست جانم برو پیش دکتر ،البته نترس ...

شما اطلاع دارید.اگه تجربه یا اطلاعی دراین زمینه دارید بهم بگید.من وسط خوابم این اتفاق میفته.میترسم تو خواب سکته مغزی کنم😭😭😭

شما اطلاع دارید.اگه تجربه یا اطلاعی دراین زمینه دارید بهم بگید.من وسط خوابم این اتفاق میفته.میترسم ت ...

عزیزم دوباره تکرار شد حتما برو پیش متخصص ،سکته مغزی نمیکنی ،نترس 😊فقط برو پیش دکتر ،اون بهت میگه یا برات ام ار ای مینویسه یا دارو 

مال من فرق داره از چیز دیگه ای هست فقط خانمی نگران نشو تکرار شد حتما برو پیش متخصص مغز و اعصاب

مرسی جتما تکرار شد میرم دیشب ب اندازه ای نگران بودم ک نتونستم خواب برم😐

مرسی جتما تکرار شد میرم دیشب ب اندازه ای نگران بودم ک نتونستم خواب برم😐

وای من که گفتم نگران نباشه ،اگر تکرار شد بعدم اگه تازه خواب رفته بودی از استرس یا خستگی هست عزیزم من از اطلاعات که بدست آوردم گفتم ،شاید رفتی پیش دکتر اون چیز دیگه ای بهت بگه ،من اینارو بهت نگفتم که نگران بشی گفتم تکرار شد برو دکتر 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز