2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب چجوری 

روزی نیم ساعت پیاده روی تند .‌برا من که جواب داد .‌یکمم غذا تو کم کن . رژیم سر خود نگیر .‌ریزه خواری و نوشابه و شیرینی و چربی ام خدافظی کن. تامام آهان فست فود و تنقلاتم روش یه خط قرمز بکش

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
اره والا اینجوری شاید حس رقابت بهم دس بده یه تکونی بخورم

فردا که هیچی .چون من میخام برم تشییع سردار❤❤❤

باشه از دوشنبه .با هم شروع کنیم با کالری شماری مانکن

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
روزی نیم ساعت پیاده روی تند .‌برا من که جواب داد .‌یکمم غذا تو کم کن . رژیم سر خود نگیر .‌ریزه خواری ...

سعیمو میکنم بعد زایمانم خیییییلی خوب شدم ینی عالللی شدم۶۴کیلو همه به به و چه چه الان بعد دوسال شدم نزدیک۷۴☹☹☹☹

فردا که هیچی .چون من میخام برم تشییع سردار❤❤❤ باشه از دوشنبه .با هم شروع کنیم با کالری شماری مانکن

ینی کالری شماری فقط؟یا طبق برنامه خاصی پیش بریم؟

سعیمو میکنم بعد زایمانم خیییییلی خوب شدم ینی عالللی شدم۶۴کیلو همه به به و چه چه الان بعد دوسال شدم ن ...

تا کبد چربو غلظت خونو فشار خونو .. نگرفتی سریع یه فکری براچربیات بکن.  حتی شده روزی یک ساعتم‌ت. خونه ورزش کن

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
ینی کالری شماری فقط؟یا طبق برنامه خاصی پیش بریم؟

کالری شماری با ورزش.

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
تا کبد چربو غلظت خونو فشار خونو .. نگرفتی سریع یه فکری براچربیات بکن.  حتی شده روزی یک ساعتم‌ت. ...

امرور دیگه از خودم بدم اومد انگار مثل افسردع ها شده باشم اصلا بخودم نمیرسم نمیدونم چه مرگمه قبلنا اینجوری نبودم یه تکونی باید بخوزم

خوبه کرفس؟

عالیه فقط زیاده روی نکن که معدت داغون میشه

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

ببخش اونجانشدجوابتوبدم یذره خیلی کم چایی بریزیه ذره هم دارچین زنجیل بزاردم بکشه روزی دولیوان بخورمزه شودوس نداشتی یذره لیموبزن پودرشده زنجبیل یاتازه یاخشک شده هم فرقی نمیکنه

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم