2777
2789
اره والله ان شاءالله اون به ارزوش رسید خودش سال پیش فاطمیه گفته سال بعد فاطمیه فرق داره گفتن چه فرقی ...

خوشبحالش .آغوش حسین ماه قشنگ زهرا مبارکش باشه

با خدا باش پادشاهی کن.همسرعزیزم و پسر نازنینم خداروشکر که خداوند شمارو به من داد.😘😘😘
اره دیگه به ظاهر هموطن هستن اما درباطن منافقن و اغتشاش فقط هدفشونه .خدا هدایتشون کنه.والا جنگم بشه ه ...

این قشر که نمیرن نکنه اسیب ببینن اینا اولین نفر بار سفر میبندن و د برو که رفتی اینا جون نمیدن فقط طلبکارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالش .آغوش حسین ماه قشنگ زهرا مبارکش باشه

ان شاالله اونکه جاش بهشته اون رفت ما باید غصه خودمونو بخوریم همش میگم رحمت بر پدر و مادری که این چنین بچه ای تربیت کردن و تحویل جامعه دادن واقعا دوتا پدر بی سواد چیکار کردن اونوقت دکتر و مهندس های ما بچه تربیت میکنن که به حرفشان گوش نمیدن واقعا چیکار کردن این پدر و مادر

این قشر که نمیرن نکنه اسیب ببینن اینا اولین نفر بار سفر میبندن و د برو که رفتی اینا جون نمیدن فقط طل ...

نرن.قیامت هست این دنیا بازیچه ای بیش نیست.قیامت بمجبورن بیان جواب خون شهدارو بدن دیگه.

با خدا باش پادشاهی کن.همسرعزیزم و پسر نازنینم خداروشکر که خداوند شمارو به من داد.😘😘😘
ان شاالله اونکه جاش بهشته اون رفت ما باید غصه خودمونو بخوریم همش میگم رحمت بر پدر و مادری که این چنی ...

اره غصه که داره اما شاد باش که امروز با حرفات از کسی دفاع میکنی که امکان داره تو اون دنیا یادش باشه تو مثل بعضیا نبودی و قدرشناس زحماتش بودی.خداروشکر سردارسلیمانی رو تجربه کردیم.

یکیشون میگفت حقشه این همه سال این همه آدم بی گناه تو عراق و سوریه کشته بالاخره نوبت خودشه من نفهمیدم ...

نه اتفاقا اونی که اینو گفته داعشی بوده که دلش براشون سوخته.

نمیفهمن که اگه امثال سردار نبودند ایران وضع بدتری از عراق و سوریه داشت و تو جمعه بازارها ناموس ایرانی ها رو به حراج میزاشتن.

در ضمن هر وقت دیدین کفتارها و شغالها خوشحالی و رقص میکنن باید بدونیم که یه شیر مرده...

اره غصه که داره اما شاد باش که امروز با حرفات از کسی دفاع میکنی که امکان داره تو اون دنیا یادش باشه ...

اره واقعا خدا رو شکر خوشحالم ولی غمگینم برا دل رهبرم مالکشو از دست داده 😭😭😭

اره واقعا خدا رو شکر خوشحالم ولی غمگینم برا دل رهبرم مالکشو از دست داده 😭😭😭

ایشالا هستن مالک هایی همچون سردار.غصه نخور 💝💝💝💝💝

نه اتفاقا اونی که اینو گفته داعشی بوده که دلش براشون سوخته. نمیفهمن که اگه امثال سردار نبودند ایران ...

اره عزیزم میدونم همینه صدقه سری سلیمانی و سلیمانی ها این چرت و پرت ها رو میگن اون ابو مهدی خودش فرمانده بوده میگه من افتخار میکنم سرباز حاج قاسم سلیمانی ام این یعنی دنیای حرف وصیت نامشو دیدی

ایشالا هستن مالک هایی همچون سردار.غصه نخور 💝💝💝💝💝

اره ولی تو این دو رو زمونه که پشتشو خیلی ها خالی کردن تحت فرمان رهبری بود پسر یکی از شهدا میگفت مادرم همیشه میگفت سردار مواظب خودت باش دنبال شهادت نباش فعلا سید رو تنها نذار ولی رفت😭

اره ولی تو این دو رو زمونه که پشتشو خیلی ها خالی کردن تحت فرمان رهبری بود پسر یکی از شهدا میگفت مادر ...

😞😞😞😞😞😞😞😞

ولی منافق های وطن فروش اینجا نیستن وگرنه ترکیده بودیا

ترکیدن مهم نیست. فدای سر سردارم.💝💝💝💝