2777
2789
😭😭😭

ولی خیلیا توهین کردن دلم بیشتر شکست اگه ترامپ این کارو کرد دلم نسوخت چون دشمنه چون براش افتخاره ولی از خوشحالی هموطنانی که از صدقه سری سلیمانی و سلیمانی ها در امنیت کنار شوهر و بچشون و از حال اونا خبر ندارن چیزی درک نمیکنم چرا اخه اونا با دشمنامون چه فرقی دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خیلیا توهین کردن دلم بیشتر شکست اگه ترامپ این کارو کرد دلم نسوخت چون دشمنه چون براش افتخاره ولی ...

اینا نفسشون از جای گرم در میاد میخوان بگن ماهم هستیم فکر میکنن مخالفت کردن  کلاس داره

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
اینا نفسشون از جای گرم در میاد میخوان بگن ماهم هستیم فکر میکنن مخالفت کردن  کلاس داره

اخه به چه قیمتی یکی میگفت میترسم جنگ بشه شوهرمو به زور بفرستن خیلی ها گفته بودن نه مگه زوریه منم گفتم اره باید بزن برا حفظ جون و ناموس زن و بچشون بقیه چه گناهی کردن که بچشون بخاطر یه عده نمک نشناس یتیم بشه بقیه چه گناهی کردن که بخاطر یه مشت آدم های پر قو بزرگ شده بیوه بشن باید برن تا قدر عافیت رو بدونن 

ولی خیلیا توهین کردن دلم بیشتر شکست اگه ترامپ این کارو کرد دلم نسوخت چون دشمنه چون براش افتخاره ولی ...

اونا منافقن دیگه.معلوم نیس از کدوم کشورن و اومدن مثلا دل مارو بشکنن نمیدونن سردارسلیمانی تا ابد تو قلب جهان جاودانه شده و از دست این منافقا هیچکاری ساخته نیست.

با خدا باش پادشاهی کن.همسرعزیزم و پسر نازنینم خداروشکر که خداوند شمارو به من داد.😘😘😘
اخه به چه قیمتی یکی میگفت میترسم جنگ بشه شوهرمو به زور بفرستن خیلی ها گفته بودن نه مگه زوریه منم گفت ...

رفتن هم لیاقت میخواد که اینا ندارن.وگرنه سردار و خوبیاش برد که حسین و زینب خودشون اومدن استقبالش.کاش خدا بطلبه ماهم بریم.

با خدا باش پادشاهی کن.همسرعزیزم و پسر نازنینم خداروشکر که خداوند شمارو به من داد.😘😘😘
اونا منافقن دیگه.معلوم نیس از کدوم کشورن و اومدن مثلا دل مارو بشکنن نمیدونن سردارسلیمانی تا ابد تو ق ...

اخه منافق های هموطن میگن چرا برا شهدای ابان گریه نمی کنید برا غارت و توهین اغتشاش گریه کنیم واقعا اینو با اون مقایسه میکنن انگار نه انگار تو این مملکت زندگی میکنن انگار نه انگار بچه این همه آدم بخاطر آسایش اونا و بچه هاشون یتیم شدن الان دارن سکته میزنن که جنگ نشه نکنه ارامششون بهم بخوره 

رفتن هم لیاقت میخواد که اینا ندارن.وگرنه سردار و خوبیاش برد که حسین و زینب خودشون اومدن استقبالش.کاش ...

اره دقیقا یادته به مجلس حمله کردن اون چادری ها شهید شدن من گفتم اخه چرا اون چادری ها کاش از اینا که نفسشون از جای گرم بلنو میشه میمردن تا قدر عافیت رو میدونستن دوستم گفت خنگ اونوقت میشدن شهید هر کسی لیاقت شهادت نداره که بعد دیدم اره راست میگه

یکی باید به اونها میگفت تازه به دوران رسیده غربزده تو خود آمریکا و انگلیس دارن این کار کثیف ترامپ عوضی رو محکوم میکنن تو اونوقت نشستی تو ایران خوشحالی؟؟؟؟ 

خاک برسر بی غیرتشون

اخه منافق های هموطن میگن چرا برا شهدای الان گریه نمی کنید برا غارت و توهین اغتشاش گریه کنیم واقعا ای ...

اره دیگه به ظاهر هموطن هستن اما درباطن منافقن و اغتشاش فقط هدفشونه .خدا هدایتشون کنه.والا جنگم بشه همه باید بریم بخاطر این همه شهدایی که بخاطرما رفتن و خانواده هاشون تنهاشدن.

یکی باید به اونها میگفت تازه به دوران رسیده غربزده تو خود آمریکا و انگلیس دارن این کار کثیف ترامپ عو ...

یکیشون میگفت حقشه این همه سال این همه آدم بی گناه تو عراق و سوریه کشته بالاخره نوبت خودشه من نفهمیدم زبونم لال سردار داعشی بود یا داعشی ها بی گناه

اره دقیقا یادته به مجلس حمله کردن اون چادری ها شهید شدن من گفتم اخه چرا اون چادری ها کاش از اینا که ...

اره بخدا هرچیزی لیاقت میخواد حالا دوست داشتن و اشک ریختن برای سردار هم لیاقت میخواد.خداروشکر قلب ما مثل اونا نیست.امیدم به شفاعت امثال سلیمانی هاست.

اره دیگه به ظاهر هموطن هستن اما درباطن منافقن و اغتشاش فقط هدفشونه .خدا هدایتشون کنه.والا جنگم بشه ه ...

بخدا دختر فامیلمون رو تو تهران جلو دانشگاه با تفنگ زده بودن ۱۹سال داره طفلک با گلوله زده بودن دستش تو جیبش بوده گوشی هم تو همون دستش بوده گلوله خورده از دستش رد شده گوشیش سوراخ شده رفته از این طرف شکش تا اونطرف رفته بیرون دو هفته تو ای سیو بود طفلک اون چه گناهی داشت اون گرون کرده بود یعنی برا این جور آدما باید گریه کنیم

اره بخدا هرچیزی لیاقت میخواد حالا دوست داشتن و اشک ریختن برای سردار هم لیاقت میخواد.خداروشکر قلب ما ...

اره والله ان شاءالله اون به ارزوش رسید خودش سال پیش فاطمیه گفته سال بعد فاطمیه فرق داره گفتن چه فرقی گفته من نیستم اول فاطمیه میشه اولین جمعه اش  تازه چهلمش میوفته ۲۲بهمن