2777
2789
عنوان

بچهها گند زدمممم😭

717 بازدید | 49 پست

مثلا رفتم دکتر واسه اینک باردار بشم 

پرسید  چنده پریودیته گفتم سوم  

ولی ۴مه

اشتباه گفتمممم :(    

روز ۱۲م  پریودیم  هم سونو واژینال گفته برم پیشش    ...

فک کنم باید ۱۱ میرفتم ن؟؟؟ 

حتما میخاسه بگه  کی  نزدیکی داشته باشم واسه بارداری :(((😭

زنگ بزنم بهش بگم؟؟؟  

خدایا لطفا تیکرم واقعی شه 🙏💜

🐷🐶عروسک ننه فندوقی🐻:

قیمت: 20 تومان

قیمت کیلویی: 85 تومان

حداقل سفارش ۱۰ کیلو

سایز ۱۵ الی ۲۵ سانت🌺🍀🌷🌷

🚫انتخابی نیست میکس میباشد🚫

... ....:

عروسک ها خارجی و قابل شستشو هستند

با تضمین بدون لک و خرابی

ارسال به سراسر کشور

عروسک های خارجی

جهت سفارش: @Nane_Fandoghi

🐷🐶عروسک ننه فندوقی🐻

aroosak_nane_fandoghi

https://instagram.com/Aroosak_Nane_Fandoghii

https://telegram.com/Aroosak_Nane_Fandoghi

اره بگو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید قبلش دکتر رفت؟😐

من نمیخوام برم قبلش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

🐷🐶عروسک ننه فندوقی🐻: قیمت: 20 تومان قیمت کیلویی: 85 تومان حداقل سفارش ۱۰ کیلو سای ...

😕لااقل میذاشتی دوتانظر بدن بعد  

🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi