ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یک پیمانه گردو آسیاب شده میخوای برای دونفر ودوتکه مرغ
گردو رو تفت بده باشعله کم آب بریز بزار بجوشه زیرشو کم کن بزار قشنگ بجوشه هر چی بیشتر بجوشه بیشتر روغن پس میده
مرغو با زعفرون ونمک چوب دارچین سرخ کن بعد پیاز بریز روش بزار با آب پیاز نیم پز شه و بوی زهم نده بعد بریز تو گردو و رب انار بزن شیرینی و ترشیشو اندازه کن نمک بزن وبزار جابیوفته
فسنجون برای 6 نفر ما هم سسش رو زیاد میخوریم اندازه 400 گرم گردو رو آسیاب کن توقابلمه چدن بریز اندازه 5 دقیقه با شعله کم تفت بده گردو ت نسوزه اگه رب انارت ترش هست و سیاه میکنه 2 قاشق بریز اگه ملس و شیرین 3 قاشق بریز نمک رو همون موقع بریز دوباره هم بزن شیر آب سرد رو باز کن یه لیوان آب سرد بریز خوب گردوهات رو باهاش مخلوط کن وقتی یه کم تو حرارت گرم شد و جوش اومد یه لیوان و نیم دیگه توش آب بریزشعله رو تو حرارت متوسط بزار بجوشه بعد از یکساعت مرغات رو که جداگانه تفت دادی بریز توش اگه زعفران داشتی یه قاشق آب زعفران بریز من یه نصف قاشق پیاز سرخ شده میریزم بعد از اینکه مرغ رو اضافه کردی حرارتش رو کم کن تا 3 ساعت خودش روغن پس میده هراز گاهی هم بزن ته نگیره ببخشید طولانی شد