2777
2789
عنوان

شوهر کم‌شانس 😫

470 بازدید | 28 پست

امروز رفتم بادوستم پیش یه ملا....گفت شوهرت کلا کم شانسه رزقش کمه اخه سالهاست اوضاع کارش همینه همیشه ۸مون گروهه ۹مونه...خسته شدم ...قبلنم مادرش دوباررفت جای دیکه همینو گفتن 

بنظرتون حرفاشونصحت داره ؟؟اخه راستم گفتن چون همینجوره دنبال هرکارمیره ضرر میده یا نمیشه....یه چیزی بگید آروم شم یاراهنمایی

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خودم اعتقاد ندارم به ای چیزا ولی سرکتابو چرا نمیدونم از رو اعداد میگن یا چه جوره ک  حرفاشون توسرکتاب کمکی راسته

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

بخودتون تلقین کردین ک واقعا اونا راست میگن و. حرفاشون درسته همین موج منفی گری باعث شده زندگیتون روال عادی خودشو نداشته باشه و با موج های متفی درگیر شه ....مثبت فکرکنید ملاها از چیزی ک خدا برای هرکس رقم زده خبرندارن ک 

منم خودم اعتقاد ندارم به ای چیزا ولی سرکتابو چرا نمیدونم از رو اعداد میگن یا چه جوره ک  حرفاشون ...

بخدا اینجور چیزا راسته ی بار فال گرفتیم دقیقا همونی شد ک میگفت اون اصلا از اوضاعمون خبر نداشت هرچی میگفت راست بود 

حلام خوب نیسواسم صلوات بفرستین زندگیم داغونه 😓😓😓😓😓😔😔😔😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ادم همونجور ک زندگیشو تصور کن در اینده 

همون اتفاق براش میوفته پس همیشه مثبت فکر کنید خودتم ی جاییب رو سرکار

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗