2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم دیگه نیس😞

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

به بچه هام چون جز اونا کسیرو ندارم

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

دخترم که دنیاااامه با اون موهای فرش با اون دندونای قشنگش با اون چشمای دکمه ایش با اون صدای قشنگش تنها دلخوشیمه خوده خوده عشقه روزی هزار بار بخاطر داشتنش خدارو شکر میکنم

فکر به هرکجا که رود، عمل هم به همانجا میرود...
یکی دیگه میاد ایشالا

نه مثلش پیدا نمیشه گریمم بند نمیاد😭😭

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
نه مثلش پیدا نمیشه گریمم بند نمیاد😭😭

ای وای چقدر سخته واقعا، این روزا تموم میشه. توی همین سختی هاس که ادم رشد میکنه... امیدوارم اونی که به صلاحت هست و خواست خداس برات رقم بخوره. تنها کسی که توی این شرایط میتونه بهت کمک کنه خودتی ..‌. دعا میکنم برات

فکر به هرکجا که رود، عمل هم به همانجا میرود...
ای وای چقدر سخته واقعا، این روزا تموم میشه. توی همین سختی هاس که ادم رشد میکنه... امیدوارم اونی که ب ...

ممنونم🙏