2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1863130 بازدید | 44999 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخخخخخ کوفته از کجا کش رفتییییی از ی جایی برداشتم دیگه باحاله؟؟؟؟؟؟
لای کاغذ ماغذای کیوانچ پیداش کردم دیشب بهش گفتم چ باحاله اونم گفت مال من برش دارم .

هر چی کمتر بهش بیشتر فکر کنی بیشتر دردش کمتر میشه
ادامه مطلب برگرفته از دفتر خاطرات ریحانه سال۱۳۸۲/۳/۳
فکر میکنم اگر تمام نقطه های وجودم از تو کنده شود دلم با تمام رگهایش ب تو وصل است و اگر حقیقتا ب تو وصل باشد پس هرگز ب من دروغ نخواهد گفت
امشب میخواهم ب دلم اعتماد کنم .میدانی دلم چ میگوید؟میگوید تو مهربانی و سراسر بخشش.امیدی و سراسر لطف.دست عناییت را ب سوی ما دراز کرده ای و بهشت تنها بخش کوچکی از مهربانی توست.
تو دوستمان داری و از اثر دوست داشتن توست ک ب سویت کشیده میشوم.تو تمام ترسها و تهدیدها را از اطراف ما دور میکنی و یک دنیا ارامش و امنیت ب قلبمان هدیه میکنی .همه چیز در کنار نام تو زیباست.قلبم چقدر ب من راست میگوید؟؟راست میگوید هر چه از تو میگوید راست و درست است.
تمام
عهههه یعنی تو شیش ساله علوسی کردی؟؟؟؟ بعدش یعنی فریها از تو زودتر شوهر کردددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم آخه خیلی می نوشتم ولی کلا خونه بابام! از وقتی اومدم خونه شوهر خشکیدم حخخخخخخخخخخ
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...
مجردتی تاپیک بیاین درس عبرت بگیرین .از این کلاسای مجانی هی جا پیدا نمیکنینااااا.
ااصل یک:همسران خاصیت خشکاندن و ته کشاندن دارند.خخخخخ
مانیااااا دوما زرنگترن دیگه کلن.من اولم و ارشدم و الان از همه اخرترم
من هنوز ی بچه م ساده ی ساده
همه ی دنیا سوار و من پیاده
همه رفتن و ب منزلی رسیدن
تنها من موندم و من موندم و جاده+کیوانچ