2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1863192 بازدید | 44999 پست
ریحانه موافقممم بیا دست اتحاد بدیم راستش من با کیوی صحبت کردم گفت از لحاظ عاطفی معنوی و مردانگی!!!! خودمو در اون حد از امادگی میبینم که شما دو تا رو با هم داشته باشم منو تو هم مه همزاد همیم بیا بسازیم با هم من دست صلح میبرم بالااا
وأما از چنار راستش مگه نشنیدی بعلت امادگی شدید در تقسیم سلولی و تخم ریزی گفتن حیفه این همه استعاد حروم شه تو یه مؤسسه باروری استخدام شده بنده خدا دیگه حسسس نداره شبها زیر پتوی کسی بره. دیشبم بود خونمؤن ولی از خستگی دم در خوابش برد
ادرسش ی سی صفحه قبلتر و بعدتر بگردی پیداش میکنی من با گوشی نمیتونم لینکشوواست بذارم اسمش مخلفات تاپیک کوزی گونیه.
حالا شب خودش میاد ادرسشو میده بهت.
امیدوارم توهمت کیوانچی نباشه
هر چی کمتر بهش بیشتر فکر کنی بیشتر دردش کمتر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااااااااممممم من اومدمممم

بابا ریحانه جان سکته چیهههههه خیر سرم اخر هفته کنکور داشتم دیشب که همش داشتیم با فریها جون شما می جنگیدیم درس نخوندم امروز رفتم به درسم برسم که الان سازمان سنجش اس زد که یه هفته عقب افتاده به خاطر برف باز اومدم اینجااا خخخخخخخخخخخخ
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...
باباااا یکی بیاد منو از اینجا پرتم کنه بیروووووون .اخه من کار و زندگی دارممممم.سرونااااااززززز چ نمکی ریختی اینجا ک اینقد پاگیره اخههههههه.مدیریت رسیدگیییییییی
سلاممم اتفاقا الان شنیدم ک ی هفته عقب افتاااااد.خوب حالا چ خبرااااا؟؟؟؟دیشب ک شام ندادی حالا صب کاچی پختی واسه اون بنده خداایی ک موفق شد کرمو ببره زیر پتو عایااا؟؟؟خخخخ
یاسییی نمیرییی کلی خندیدم از دستتتت:

ریحانه موافقممم بیا دست اتحاد بدیم راستش من با کیوی صحبت کردم گفت از لحاظ عاطفی معنوی و مردانگی!!!! خودمو در اون حد از امادگی میبینم که شما دو تا رو با هم داشته باشم منو تو هم مه همزاد همیم بیا بسازیم با هم من دست صلح میبرم بالااا

آپلود عکس
اااا چطور ؟؟؟حالا ک موعتاد شده پسرت نیس اره؟؟؟؟بابااااا پای کارای پسرات وایساااا .خخخخ.
فریها ک چاتایو رو هوا میزنه .خخخخخخ
ریحانه جان همین الان مدارکش جوجوده صفحه های قبل میز شام رو ندیدی؟؟؟؟؟؟ شما همش دنبال کیوانچ می گشتی به من چهه حواست نبود دنیا چه خبره کلاااا پتو تو دست و پلت پیچیده بووود خخخخخخخخ به مدیریت هتل سپردم کل دسرهای مجموعه رو بفرستن دم در اتاقشون خخخخخخخخخخ