2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1863192 بازدید | 44999 پست
سلام سلام
اخخخخخخخخ دلم خنک د دیشب هممونو پیچ ندیم با کیوانجی رفتیم زیر برفهااااا آی حاللللل دادددد آی بعدش زیر پتو گرم و نرم خوب بودددد جاتون خالییییی
میبینم علوسی به خاک و خون کشیده شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانیا واقعا ک جادوگرییییبیییی....چطور میتونی برای رسیدن ب خواسته های شومت تاریخ رو دچار تحریف کنییییی؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا جان عشق کرم ب من مثل عشق لیلی و مجنون ..فرهاد و شیرین ی عشق تاریخیه ....ثبت شده است ....حالا تو هی بیا این وسط پارازیت ول بده ....عززیزززززم کرم از لولو میترسه ...چ مادری هستی ک نمیدونی ...اففففففف بر تو

ی بار دیگه تو داستان تاریخی من دست کنی میدمم پلیس سایبری ببرتت ...
karismasin , konusmasin , dokunmasin kimseler bize…..Hanker....http://keremhande.mihanblog.com/
اییی بابا فریهااا جان اون موقعی که اینا قدم جلو گذاشتن کجا بودیییییی!!!!!!؟ هان
ادم وقتیی بالا سر عشقش نباشهه همین میشه... اون موقع سرگرم کی بودی که کرم و فراموش کرده بودیییی هاااااان
انقدم نگووو از من میترسه میترسههههه ، این اسم تمدن دارهههه ماله یه قوم اسیاییی مال هزار سال پیش، اصلااا یکی از دلایلی که کرم از من خوشش اومد این بود که یه اسم خاص و پر معنیی گذاشتم
http://keremhande.mihanblog.com Hankeeer :-*
سلام روز برفیتون خوشگل.
یاسی زودی برو ب اونیکه زیر پتو خوابه ی نیگاه بنداز .اون کیوانچ نیس ک واااییی وااایییی معلوم نیس با کی پیچیدی ب پتو توهم کیوانچ زده بالا.مگه ندیدی دیشب اخر وقت با اون یقه چاک داده و چشمای پر از خواهشش اومد دنبالم.هاااا؟؟؟؟ندیدی؟؟؟؟
بعدشم فریها و مانیا و لولو جمع کنین این بساط تاریخو .جمع کنین این بساط لهو و لعبو چ معنی داره بیس چاری این کرم اینجا با این وضع پوشش اینجا باشه اخه مگه شماها ناموس ندارین بی ادبا اااا اصلن اگه تا شب این وضعیتو خاتمه ندینااااا فرهاد و میفرستم از گورستون بیاد سر وقتتون .ب روح ک اعتقاد دارین ندارین؟؟؟
باباااا لولو بیا و از کرم بگذر این خواهر من خطریه هااااا.ب مانیا بگو اون یکی پسرشو واسه امشب تر گل ور گل کنه بفرسته پیشت.چااتای رو میگم.خودش میدونه.خخخ.
یاسی دیدی زیر پتو تو؟؟؟؟کی بود حالااااا؟؟؟؟عمرا کیوانچ باشه چون الان داره از خاصیت دستای جادووییش واسم میگه.خخخخممخخخخخخ.
هر چی کمتر بهش بیشتر فکر کنی بیشتر دردش کمتر میشه
ولللیییییی خدایییی از دیشب تاحالا دارم ب اقدس خانوم میخندممممممممممممممم.اتی بدو کاربریتو عوض کن بکنش اقدس.خخخخخخ.اصلن اتی هر وقت بیای یاد اقدس میفتمممممم
الما جون اگه منظورت از دعوت اینجاس ک اینجا دعوتی نیس هر وقت خواستی بیا .اگه منظورت کلوپ اونوره یعنی مال جولیا .اونجا هم دعوتی نیس من از طرف جولیا میگم بیااا دختر خوبیه همچی اخلاقی نداره مهمونو رد کنه.
در هر صورت ب جمع بچهه های توهمی خوش اومدی.قربونت فقط درصد توهمتو واسه ما روشن کن.
عزیزززززززممممم ریحانه باز رو دست خوردی گلم عزیزمممممم اون که اومد تورو دیشب خسته بودی خوابوندتو اومد پیش مننننن به حاش رمزی دیونه رو خوابوند پیشتتتتت یعنی متوجه نشدی؟؟؟؟ آخییییییی طفلی دلم سوخت شرمنده ایشالا نوبت تو هم میشه بوس
هههههه یاسی عمرااااااا.اگه بخوای میتونم پتو و بالشتو واست بفرستم تا ببینی چ بوی عطر کیوانچی میده به به .تا خود صبحم بیدار بودم چار چشمی چون میدونستم شیطون سایه شو انداخته رو زندگی من.اونیکه پیش تو بوده ن رمزی بوده ن کیوانچ .چنار بوده چنار بدو تا دیر نشده ی بیبی چک از داروخونه دو تا کوچه اونورتر تون بگیر.خخخخخخخخ
اصلن میدونی چیه همه مارو چشم زدن نتونستن ببینن بچه های این تاپیک با سوگیلیاشون ب خوبی دارن زندگی میکنن بالخره ننگ خیانتو چسبوندن ب بچه های اینجا.
اون از باریش و سیمای و جولیا
اون کرم و لو لو .و فریها و ماهک.خخخخ
اون از شرف و سروناز و فیرات
اون از بوراک و گونی ریختن سر نیلوفر نامی بی شخصیتااا
حالام ک نوبت تو و من و کیوانچ شده.
نه نه نه ما نباید اجازه بدیم اینطوری سرنوشت مارو عوض کنن بچه ها بیاین با هم متحد بشیممممم.
اونم از اوا ک این وسط مونده بی سوگیلی
اونم از تدعی و بالی ک مروه هی این وسط رژه میره.
خخخخخخخخخخخخخ
متحدو اتحدو متحدو اتحدو این است شعار ما. مرگ بر دست کثیف دشمن
من نوشت مطلب بالا:
اونم از بوراک و گونی ریختن سر ی نیلوفر نامی و واسه همین اتی سد اقدس خانوم.
بابااااا دوستان بیاین درس عبرت بگیرین کم سر ی سوگیلی خون بریزین ماشالا مانیا روزی ی شکمم ک بزاد ب همه میرسه تازه اضافم میاد.
خخخخخخخخخ