2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1863163 بازدید | 44999 پست
لولو یعنی برو حالشووووو ببرررر پس فردا نگی به پسرم مامانت هیچی برام خرج نکردااااا یعنی برو اون حلقه اتو ببین و نگین روش رو چشم حسودا رو می ترکونه خخخخخخخخخخخخخخخخخ
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باباااااا لولو جون نگران نبااااش فریها یکیه که 20 تا زیر دستش داره هیچ کدومشون هم سوگیلیش نیست همه رو هم سر می دوونه کرم هم سوگیلیش نیس من در جریانممم باباب بچه ام مرد از بی سوگیلیییی کرم هم تور و دیده پسندیههه نگران نباش خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
لولو خبر خاصی نیس خلاصه اش اینه که فریها تا فهمید کرم اومده تو رو بگیره اومد قیااااامت به پا کرد که کرم مال منههههههههههه نمی زارم با هیشششکی پتو بازی کنهههه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ یکی نیس بگه بابا اگه کرم مال تو بووود اینهمه مدت چرا ولش کرده بودی یه خبرم از بچه ام نمی گرفتاااااا حالا تا فهمید داره سوگیلی دار می شه اومد قیامت به پا کرد. هیچی دیگهههههههه ما هم گفتیم بیخخخود امشب مراسم علوسی برپااااست هیچکی هم نباید بزنه زیرششش دهههه

پسرم افسردگی گرفت اصن برو بهش برس خخخخخخخخخخخخخخخخ
آره مشکل ندارههههه دخترممم ما کلا نه اینکه خیلییییییییی مایه داریمممم واسه سوگیلی شدن هم مراسم توپ می گیریم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ