2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1863162 بازدید | 44999 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه سانسور داشت یه کم دیشب!!! تو اصلش نشون داد که کوزی و زینب اومدن کارو شروع کنن!! خخخخخخخ بعد یه دفعه جمره اومد پشت در شروع کرد در زدن و کوزی رو صدا کردن... کوزی یهو مثه فنر می پره می گه جمره است!! زینب هم می گه ولش کن بابا!! منظورش این بود که بیا ادامه کار! خخخخخخ کوزی هم می گه نه چی چی رو ولش کن! جمره است!! و بلند می شه لباس می پوشه می پره بیرون ههههههههه
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...
والا یکی از بچه های کلوبمون که خیلییش دوستش داره و می گه قشنگه... حالا نمی دونم دیگه من احتمالا ببینم. ولی اینکه می گه بهترین سریال سال 2013 خالی بندیه
سلام مرسی سروناز به خاطر خلاصه ها همیشه دنبال میکنم این تاپیکو .

بچه ها دست شما هم درد نکنه

مانیا اگه تو اصلش اینجوریه تو ریور چطور نشون دادن مگه؟
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
زیبا جون تو ریور اینجاهایی که من گفتم رو نشون نداد فقط یهو نشون داد کوزی درو باز کرد واسه جمره همین هههههه

لادن آره بهترین موسیقی متن هم می گه.... بهترین سریال هم می گه.
البته اهنگسازش تویگار ایشیکلی هستش که کاراش فووووووق العاااده است اگه بهترین موزیک متن هم شده باشه من تعجب نمی کنم. کوزی گونی هم مال تویگاره. عشق ممنوع هم مال تویگار بود. دوداکتان کالبه (از بوسه تا عشق) هم مال تویگار بوده. کلا من کاراشو خیلی خوشم می یاد
خدایی این زینب با اینکه همون اول از جمره پرسید چیزی بین اونو کوزی هست و جمره گفت وا این حرف ها چیه و بعد زینب شروع به ابراز علاقه به کوزی کرد ولی نمی دونم چرا در هر حالتی خیلی رو مخهههههههههههههههههه