2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1863119 بازدید | 44999 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمره چقدر ناز شده توی این عکسای اخری موهای روشن بهش بیشتر بود
صحنه تصادف ساختگی عالییییییییییی بود..من لجم میگیره همسرم همش پیش بینی می کنه...و درست هم میشه مثلا همین تصادفو گفت ساختگی یا دسته گل و اینا گفت کار فرهاده و. خیلی چیزای دیگه....
بهش میگم نکنه میای نینی سایت اینجا خلاصشو میخونی
خلاصه قسمت 71

در ابتدا نشون میده که کوزه ی وارد خونه می شه و می فهمه که پدر سیمای به خاطر حرف هایی که مادرش
به خانواده سیمای گفته فوت کرده و کوزه ی سریع لباس می پوشه و می ره فرودگاه تا به شهر سیمای بره و به پدرش می گه سیمای هنوز زنه و من اونو تو این شرایط سخت تنها نمی ذارم .

همان طور که یادتونه گفتم موبایل جمره دزدیده شده بود. از موبایل جمره یه اس ام مس به گونه ی میرسه که میگه من همیشه عاشق کوزه ی بودم و از تو متنفرم . گونه ی این اس ام مس رو با عصبانیت به جمره نشان می ده و جمره می گه موبایل من دیشب گم شده و حتما کار فرهاده و می خواد تو و کوزی رو بندازه به جون همدیگه

آپلود عکس رایگان و دائمی

کوزه ی وارد شهر می شه و به قبرستون می ره و می بینه که یه قبر خالی اونجا درست کردن که به نام کوزه ی تکین اغلو هست از پشت کسی با بیل به سر کوزه ی می زنه و کوزه ی داخل قبر می افته و بنده خدا کوزی رو دفن می کنن. داستان به عقب می ره...

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

علی خواب که کوزه ی بهش زنگ میزنه میگه دارم میرم مرسین ولی علی بس که خواب الوده درست متوجه نمی شه( کوزی گفت می خوای چیزی برات بیارم؟ علی گفت نه فدات! کوزی جواب داد شبنم رو لبات بگیر بخواب)

آپلود عکس رایگان و دائمی

دمت دوست علی که مهمانداره بهش زنگ می زنه که رسیده استانبول و داره میاد خونه علی .

آپلود عکس رایگان و دائمی

علی بیدار می شه و روزنامه رو می بینه که خبر مرگ پدر سیمای در اون است از طرفی فرهاد با گوشی جمره یه عکس از سنگ قبر کوزه ی تکین اغلو براش می فرسته

آپلود عکس رایگان و دائمی

پیک یه بسته برای علی میاره که به نظر بلیط هواپیما بود و یه اس ام اس دیگر می فرسته که وقت کمی داری تا کوزه ی رو از مرگ نجات بدی. علی تازه خوابش می پره و می فهمه که این نقشه فرهاده با عجله لباس می پوشه و می دوئه.

آپلود عکس رایگان و دائمی

قسمت امشب بسیارهیجان انگیز است وقتی کوزه ی داخل قبر و براش یه کپسول اکسیژن گذاشتن وعلی باید تا تمام نشدن اکسیژن کوزه ی رو پیدا کنه

آپلود عکس رایگان و دائمی
خلاصه قسمت 72

علی با سرعت سوار ماشین می شه و با بدبختی خودش رو به فرودگاه می رسونه و با اصرار به پرواز می رسه
گونه ی به جمره می گه که کوزه ی به مرسین رفته و جمره سخت نگران می شه که مبادا فرهاد بلایی سر کوزه ی بیاره
(علی پدرش درومد تا به پرواز رسید چه التماسی می کرد که بذارن با اون پرواز بره ای ول به این دوست)

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

فرهاد خودش رو رییس سیمای معرفی کرده و گفته که من با سیمای قرار کاری داشتم که کوزه ی اشتباه برداشت کرده و به سیمای گفته تو خیانت کردی و اونو از خونه بیرون کرده و سیمای هم جلوی خانواده اش حسابی مظلوم بازی در می اورد.

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

جمره که بسیار نگرانه به خونه سیمای زنگ می زنه به سیمای می گویه که تو به کوزه ی خیلی بدی کردی این بار بدی نکن مادر مادر سیمای که به اوضاع حسابی شک کرده به زور گوشی رو از دست سیمای می گیره و گوش می دهه. جمره می گویه سیمای تو به کوزه ی مدیون هستی و فرهاد ادم روانی و خطرناکیه ازش دوری کن. مادر سیمای همه رو می شنوه. می گه من نمی دونم این فرهاد کیه رفیقته رییسته کیه مهم هم نیست فقط گورت رو از زندگی من گم می کنی دیگه نمی خوام ببینمت

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

در ارایشگاه زنها صفحه تویتر جمره رو به گلتن نشون می دن که جمره نوشته بود عشق تاریخ مصرف داره و از این حرف ها و گلتن حسابی از این که در این مدت احساسات جمره رو نفهیده تعجب می کنه

آپلود عکس رایگان و دائمی
هلنا جون خیلی فکر خودتو مشغول نکن مادرررر کلا جان نقشش هیچ وقت کلیدی نمی شه تو داستان درسته یه کم ممکنه بیشتر بهش بازی بدن هههههههههه ولی در هر صورت نقشش کلیدی نیست
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...