2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1863119 بازدید | 44999 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امشب جم فکر کنم قسمت 65 رو داده تو صفحه 96 تاپیک می تونی بخونی نوشتم :)

قسمت 66 رو هم صفحه 101 گذاشتم

خلاصه قسمت 67 رو هم اگه مانیا جون فرصت نکرد بذاره امشب می ذارم فقط یه کم دیروقت میشه
سلام
سرونازجون میلتو خونم مرسی
دست همگی درد نکنه افروز جون مانیا جون لادن جون سروناز جون و بقیه ....

منم فعلا از زینب بدم میاد مارمولکیه واسه خودش...تنفرم از سیمای تبدیل به ترحم شد خخخخخخخخ حالا فقط زن کوزی نباشه سریش بهش نباشه هرجوری میخواد باشه ....امشبم وقتی سامر دکش کرد خداییش دلم براش سوخت ..ولی مگه ادم میشه دوباره فردا میره یکی دیگه رو تهدید می کنه

خلاصه قسمت 67

گونه ی که حسابی از کارش شرمنده شده میره خونه وسایلش رو جمع می کنه که بره کوزه ی می رسه. هندان میگه این چه کاری بود که با برادرت کردی داره میره. کوزی میگه من دیگه برادری ندارم. گونه ی عصبی میشه و جواب میده
دلیل همه اینا جمرست نه؟ بخاطر جمرست که با من دشمنی. بگو که عاشق جمره ای چون ما رو با هم دیدی تلافیشو درآوردی و کوزه ی یه مشت می خوابونه تو دهنش!!! ... سامی و هندان اونارو جدا میکنن....گونی میگه بگو که بخاطر اون مست کردی بخاطر اون بابا رو زدی بعدشم وقتی ما رو دیدی فرار کردی رفتی. واسه همینه که از من نفرت داری واسه همین گناه منو به گردن گرفتی می خواستی منو کوچیک کنی. کوزی جواب میده آره عوضی ازت نفرت دارم بخاطر آشغال بودنت ازت نفرت دارم چون همیشه همه رو می فروشی ازت نفرت دارم چون بدبختم کردی آیندمو خراب کردی ازت نفرت دارم چون یه ذره هم پشیمون نیستی ازت نفرت دارم گونی میگه روزی که با جمره یه چیزایی بینتون اتفاق افتاد اون موقع ازت می پرسم! هندان به سامی میگه نزار بره سامی هم با متلک جواب میده زندان که نمیره ! و گونی خونه رو ترک می کنه و میره هتل

آپلود عکس رایگان و دائمی

گونی می خواد بره زوریخ پیش بانو

باریش هم تلاش میکنه که پسورد فایل های محرمانه پدرش رو پیدا کنه که بالاخره موفق میشها

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

سیمای میره پیش وکیل کوزه ی برای طلاق میخواد وکالت طلاق بده اما یه اس ام اس از طرف شخصی نامعلوم میاد که هیچی رو امضا نکنه

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

یه کردیت کارت با 49 هزار لیره موجودی به دستش میرسه فکر میکنه اینا همه از طرف گونه یه اما وقتی به گونه ی زنگ میزنه گونه ی انکار میکنه و بد و بیراه میگه

آپلود عکس رایگان و دائمی

زینب اومد پیش گلتن خانم موهاشو درست کنه که دید با زینب می خوان برن بیرون پیتزا بخورن گفت بعدا میام از آرایشگاه که اومد بیرون کوزی از جلوش رد شد و خیلی سرد باهاش برخورد کرد جمره هم زود پرید بیرون باهاش سلام علیک کرد و گفت من و مامانم داشتیم می رفتیم شام بخوریم تو هم بیا و سه تایی رفتن بیچاره پول شامم حساب کرد

آپلود عکس رایگان و دائمی

زینب هم سر کوزه ی با پدرش دعواش میشه....میگه اگه تو بهش توهین نمیکردی اون از من فاصله نمیگرفت. کوزه ی داره مجرد می شه و دیگه اون وقت تو نمی تونی جلوی رابطه ما را بگیری

آپلود عکس رایگان و دائمی

علی با دمت (دوست دخترش) میرن بار ... تو اونجا سامر و دوستاش هم میان ... و به محافظ های بار میگن که علی و دمت رو بیرون کنن

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی