2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1862962 بازدید | 44999 پست
اهدای جایزه MEF به کیوانچ تاتلی تو توسط دانش آموزان و تحصیل کرده های ترکیه در همه زمینه ها که باعث شد یکی دو روز گذشته کیوانچ در یک پیغام ویدئویی از همه بابت این جایزه تشکر کنه

آپلود عکس , آپلود رایگان

آپلود عکس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.
اولش ک من خیلی خسته م واااااااییییییی دارم غش میکنم انگار ی تریلی هیجده چرخ از روم رد شده دا م از حال میرم اخه چیه این داستان اسفند و خونه تکونیییییییییی.
دومش ک سروناز .بانوی اردیبهشت.جولیا لایک واسه خلاصه و عکس و هر چی ک گذاشتین
سومشم اینکه میبینم ک اسفندیای مثل اسپند تاپیکو محاصره کردن از مدیریت گرفته تا اعضا و سوگیلیااااا.
چهارماینکه اتی خیر سرت بورا سوگیلیته مثلن تولد نمیگرفتی ی تبریک میگفتی بابا من واسه کیوانچ ترکوندم با بچه ها .کم ب عموی پارسا و پسر همساده بفکررررر.
اخرشم اینکه من احتمال زیاد شب نیام الان دارم میرم خونه مادر همسری شام و بعدشم ک بیام خونه ب افق میپیوندممممم.
ارادتمند همتون ریحانه ی خسته .ریحانه ی مچالههههه
هر چی کمتر بهش بیشتر فکر کنی بیشتر دردش کمتر میشه
چهارماینکه اتی خیر سرت بورا سوگیلیته مثلن تولد نمیگرفتی ی تبریک میگفتی بابا من واسه کیوانچ ترکوندم با بچه ها .کم ب عموی پارسا و پسر همساده بفکررررر.

آت الان از خجالت بورا باید آب شی بری تو زمین!
واااییییی سروناز خداییش همه کارا رو اون همسر بینوای من داره میکنه من فقط واسه خودم مانور میدم ولی امروز خیلی خسته شدم نمیدونم چرا.
تا تولد شما کارام تموم میشه تولد میگیرم واست همچی بهت بچسبه خخخخ
هر چی کمتر بهش بیشتر فکر کنی بیشتر دردش کمتر میشه
خخخخخخخخ پس همسرت الان چه حالی داره بنده خدا!! عوضش میرید مهمونی غذاهای خوشمزه می خورید خستگیتون در میره

آره این ماه کلی مراسم داریم خودتونو آماده کنیییییییییییییییییییید