2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1835154 بازدید | 44999 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الینا جون گاهی واسه چند ساعت سایتی که عکس ها ازش آپلود میشه مشکل پیدا می کنه تو یه تاپیک دیگه هم عکس گذاشتم دیده نمیشه. بعدا امتحان کن خانومی همیشه این مشکل رو داریم :(
خلاصه قسمت 69

فرهاد از خودش و سیمای عکس می گیره و به گوشی کوزه ی می فرسته (به سیمای هم گفت از این ببعد فقط مرگه که ما رو از هم جدا می کنه). سیمای کلی التماس فرهاد می کنه که با من کاری نداشته باش پول و خونه ات را پس می دم ولی فرهاد می گه تو دیگه وارد این بازی شدی و تا اخر باید با من بیای .

AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان

کوزی تو کافه با زینب و علی و جمره است که براش اس ام اس میاد و با دیدن عکس سیمای و فرهاد دیوونه می شه.

حرفی نمی زند و جمره به زور گوشی اش را می گیره و می بینه که سیمای و فرهاد هستند. وای زینب هم هی تو این صحنه می گه این فرهاد که می گید اینه . اینا با هم چی کار می کنن. و حسابی روی اعصاب کوزه ی می ره. جمره می گه زینب یکم ساکت شو. زینب می گه این که همون کافه ای هست که دیشب با هم رفته بودیم و کوزه ی به همراه دوستاش سریع می رن به اونجا. کوزه ی می گه من این فرهاد رو می کشم. سیمای هنوز در عقد منه و این با چه جراتی به سیمای نزدیک شده(در واقع به سیمای گفت که از کوزی طلاق نگیره که با زن عقدی کوزی رابطه داشته باشه حلقه سیمای رو هم ازش گرفت).

به ا,نجا می رن ولی می بینن که فرهاد وسیمای از انجا رفتن و فرهاد براش پیغام گذاشته نمی تونی از زن هات محافظت کنی.

جمره و زینب سوار ماشین می شون تا علی وکوزه ی بیان. دو نفر افراد فرهاد سوار ماشین می شن و اونها رو با اسلحه تهدید می کنن و چند چهار راه پایین تر پیاده می شن. کوزه ی و علی که حسابی ناراحت شدن و نگران اونها رو پیدا می کنن. در واقع فرهاد فقط می خواسته کوزی رو بترسونه

جمره گوشیسش رو تو کافه جا گذاشته اما حالا می بینه که گوشیش خاموش شده در حالی که وقتی کوزه ی بهش زنگ زد گوشیش روشن بود.

کوزه ی به همراه دوستانش به اداره پلیس می رن ولی فرهاد می فهمه و به کوزه ی می گه مشکلت رو باید خودت حل کنی نه اینکه به اداره پلیس بری کوزه ی از فرهاد شکایت نمی کنه

از طرفی فرهاد سیمای رو به یه ویلا برده که بیرونش پر نگهبان هست. سیمای به فرهاد می گه کوزه ی تو را لو نداد و کار گونه ی بود اما فرهاد باور نمی که و می گه کوزه ی به من خیانت کرد. تو چرا ازش طرفداری می کنی او همه زندگی اش عاشق جمره بود. به خاطر جمره کتک کاری کرد به خاطر جمره به زندان رفت اون برای جمره هر کاری می کنه اون با قلبش که عاشق جمره بود همیشه به تو خیانت می کرد. رقیب تو زینب نبود بلکه جمره بود.

سیمای شب رو تو ویلای فرهاد می گذونه و صبح فرهاد با یک دسته گل بالای سرشه و بهش میگه تو هم کم کم به من عادت می کنی و من و تو حالا حالا ها با هم کار داریم خانم خوشگله . این سیمای دیگه چه بدبختیه

صبح جمره مرخصی می گیره تا پیش کوزه ی باشه از طرفی زینب هم سرکار نمی ره و میاد در خانه جمره تا پیش کوزه ی برن. وای این زینب دیگه روی هر چی چسب رو سفید کرده بیا برو پی کارت دیگه.

گونه ی هم برای خودش خانه گرفته و بانو پیش اونه که مادرش با کلی غذا میاد و اینکه بانو رو اونجا می بینه حسابی خجالت می کشه. هندان گریه می کنه که تو رفتی و من رو با دو بداخلاق تو اون خانه تنها گذاشتی