2789

با اجازه استارتر عزیز

یه بیمارستان تخصصی داخلی تو تهران که خوب باشه  ممنون میشم معرفی کنید

اخه من یکی از نزدیکانم طفلی کلی ازمایش و عکس و دکتر متخصص رفته هیچیش نبوده ولی همش احساس سرگیجه داره یکی میگه از قند یکی میگه از گوش

حالا میخاد بیاد تهران یه بیمارستان خوب برای چکاب کامل

کسے که با ترور حاج قاسم سلیمانے 💗سردار دلها 💗 توسط آمریکای جنایتکار ، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه... جام جانے ها در یمن به دست عربستان،با کمک آمریکا ،انگلیس وفرانسه و امارات در حال برگزاری است !....مدافعین حقوق بشر  کَرند ، کورَند ، لالَند....‏"کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا" همیشه در حال تکرار است ! ..نسل شِمر و یَزید و حرمَله ها هم ادامه دارد...گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ ایران ❤در وطن عزیزم 🇮🇷 ،در پاره تنم ...                                                       مرگ بر حقوق بے بشر 😢😢...............                                           اللهم عجل لولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم فعلا دو دست لباس تو خونگی سایزصفرگرفتم.اندازه کف دست😁😍 کالسکه و کریر و ساک و روروئک هم مارک دلیجان میرم میگیرم میشن۱۳۰۰ رفتم مدل های زیادشو دیدم.احتمالا سرمه ایش رو بردارم...کفش و لباس و اینا بمونن تا بفهمم فلفل چیه بعد.

مبارک باشه خریداتون😘😍😍😍

منم تخت و کمد سفارش دادم فعلا 

زیادم نمیخوام هزینه کنم وسیله اضافی بگیرم بزارم اونجا بی استفاده،واسه همین میخوام بدون چیزای لازم و واقعا ضروری برا بچه چیه؟!

۲دست صفر.۳دست ۱ و ۲ . ۲دست هم ۴ بگیر . بنظرم کمتر بخر چون میبینی کادو هم بهت میدن بعد نمیتونی بپوشونی کوچیک میشه. اگه اهل بیرون رفتن هستی کالسکه بخر اگه فقط با ماشین میری نخر .اما کریهر و روروئک وساک بچه بخر. وسیله بازی کم بخر . پیشبند و زیرانداز تعویض،لوازم بهداشتی ،پتو گلبافت ، حوله حموم اینا واجبه به نظرم .بقیش یادم نیست. 

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏