2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا اسم پسردایی منکه محمد طه هس  از اول پدر و مادرش صداش کردن طاها الانم همه همون طاها صداش م ...

مام اسم یکی از فامیلامون محمد طاهاس اما همه میگن طاها.فقط گاهی مامانش بش میگه محمد طاها

ثبت احوال قبول نمیکنه تو همون شناسنامه هم آروکو بذاری ؟

ثبت احوال ک قبول میکنه.باباش قبول نمیکنه😏

بعدم اطرافیان فقط ب اسمای علی و محمد عادت دارن.اسمای جدید  میذاری ایراد میگیرن😒🙁

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚
ثبت احوال ک قبول میکنه.باباش قبول نمیکنه😏

حالا تو این چند هفته راضیش کن بعدا بره مدرسه و دانشگاه همه همونی که تو شناسنامه س صدا میزنن 

از طرفی وقتی  الان قبول نمیکنه باباش؛ یهو بعد از ب دنیا اومدنش شناسنامشو هر چی گرفتی شوهرت نگه پس همینو صداش کنیم

حالا تو این چند هفته راضیش کن بعدا بره مدرسه و دانشگاه همه همونی که تو شناسنامه س صدا میزنن  ا ...

آخه مامانمم میگه ایلیا بهتره.میگه آروکو نذار 

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚
من به شخصه دو اسمی دوست ندارم،چون طولانیه ،چون بعدا یه اسمی صداش میزنن ،مثلا به جای آقا امیر ارسلان ...

منم برای همین میگم بیشتر دوست دارم طاها صداش کنم.

ولی خب چون محمدطاها رو هم دوست داریم تو شناسنامه اش محمدطاها میذاریم.حالا سوالم اینه که به بقیه بگیم طاها هست؟یا بگیم محمدطاها و وقتی خودمون طاها صداش کنیم همه میگن طاها؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
منم برای همین میگم بیشتر دوست دارم طاها صداش کنم. ولی خب چون محمدطاها رو هم دوست داریم تو شناسنامه ...

بگین به همه اسمش طاها هست ،خودتون طاها صداش کنین ،خب توی شناسنامشم بگذارید طاها 😊

آرامش محض فقط بغلت