2777
2789
عنوان

اسم پسر

262 بازدید | 25 پست

سلام خانمای عزیز.من و همسرم تصمیم داریم اسم پسرمون رو بذاریم محمدطاها ولی طاها صداش کنیم آخه همسرم دوست داره تو اسم نی نی محمد باشه.

ولی چون بعضیا میگن ممدطاها من خیلی بدم میاد.

از یه طرف هم محمدطاها یکم طولانیه حتی اگه خوب تلفظ بشه.

حالا سوالم اینه که وقتی به دنیا اومد به همه بگیم اسمش طاها هست؟که یه وقت محمدطاها صداش نکنن؟البته اگه خوب تلفظ کنن خوبه

یا اینکه بگیم طاها هست ولی تو شناسنامه محمدطاها هست.آخه دوست ندارم بعدا بفهمن و فکر کنن از اسم محمدطاها خوشمون نمیاد و الکی گذاشتیم.خیلی توش موندم.

چون به مادرشوهرم اینا هم قبلا گفتیم محمدطاها میخوایم بذاریم و به کسی نگین ولی خواهرشوهرم جلو یکی از دوستاشون سوتی داد و پدرشوهرم جلوی خواهرش...که من انقدر اعصابم خرد شد که اسم رو سوتی دادن که به مادرشوهرم اینا و دوستشون گفتم اسم رو عوض کردیم که دیگه صداش نکنن

واسه بچه بعدی جنسیت رو هم نمیخوام بگم.

اینم نمیخواستیم اسم رو بگیم مادرشوهرم اصرار کرد

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم این مادرشوهرا چه اصراری دارن اسمو بدونن.اه.مادرشوهر منم هرسری میپرسه.منم محمد طاها دوس دارم.احتمال زیاد بزارم محمد طاها

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚