2777
2789
خاک تو سرش.حیفه تو نیست؟ بذار بره با همون دختر نازه. بعدا پشیمون میشه اما پشیمونی دیگه فایده نداره

ولش کردم خواهرم بلاکش کردم کاش بره دیگع نبینمش فقط 

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اعصابم خراب شد. به چیش دل بستی نمیدونم

از بچگی نمیدونم چیش ب دلم نشست ب جون مامانم هیییییچی نداره ن قیافه ن هیکل ن اخلاق ن پول اصلا انسان نیست حتی خدارو هم قبول نداره چقد گریع کردم گفتم خدایا کمکم کن بکنمش از زندگیم 

من خواهرام همه ازدواج کردن برادرامم سرکارن پدرو مادرمم وقتی من خیلی بچه بودم جدا شدن من و مامانم همیشه توو خونه تنهاییم😔مامانم افسردگی شدید داره و همیشه خونه رو ترجیح میده اهل گشتن و خوش گذرونی نیست منم ن سرگرمی دارم ن پول انچنانی ک برم این کلاس اون کلاس همش خونه ام افسرده شدم این پسرداییمم همش بهم ابراز علاقه میکرد و میگفت دوسم داره حتی اومد خواستگاری منم بهش فرصت دادم ی وقتایی میومد خونمون منم از اینکه پیشمونه خوشحال بودم همیشه دوس داشتم بیاد بمونه پیشم بهش عادت کرده بودم ولی اخلاقش روز ب روز بدتر شد

منم گفتم ارع ب من ربطی نداره برو و بلاکش کردم دخترا ما هرمشکلی ک فک کنین باهم داریم قبلا خیانت کرده ...

عزیزم  همین پستت رو بنویس بزن رو آینه روزی صدبار بخونش. واقعا چه تحفه ایه چرا میزاری بهت توهین کنه  چی کم داری مگه دختر

Karma😊