2777
2789
عنوان

خانوم خوشگلا😎😍

140 بازدید | 18 پست

سلام خانومااااا 

میگم شما کرم پودر رو با پد استفاده میکنید یا براش؟ 

براش ژله ای بهتره یا مویی؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

یکی به من بگه کلا براش برا چیا استفاده میشه؟ کرم پودر. رژگونه. سایه. کدومش؟ کانتور؟ کانسیلر 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کرم پودر و سایه و پنکک رو فقط با براش میزنم.مویی.حتی برای رژلب هم براش مخصوص داریم گلم بستگی به خودت داره بخوای استفاده کنی یا نه

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا
من کرم پودر و سایه و پنکک رو فقط با براش میزنم.مویی.حتی برای رژلب هم براش مخصوص داریم گلم بستگی به خ ...

همشو با یه براش میزنی؟ یا فرق دارن؟ عکسشو میزاری 

بادستم میمالم😩

😂😂😂😂🙋

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

من با پد ميزنم بعدش با براش پنكيك ميزنم

رژ گونه و سايه هم كه با براش خودشون

كانسيلرم با براش فشرده گاهي هم پد

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
من با پد ميزنم بعدش با براش پنكيك ميزنم رژ گونه و سايه هم كه با براش خودشون كانسيلرم با براش فشرده ...

براش فشرده کدوما میشه

همشو با یه براش میزنی؟ یا فرق دارن؟ عکسشو میزاری 

فقط براش سایه م جداس.ب ا کانتور و خط چشمم قلمو دارم.الان میزارم

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا
فقط براش سایه م جداس.ب ا کانتور و خط چشمم قلمو دارم.الان میزارم

مرسی