2821
2789
عنوان

حرف مادر

108 بازدید | 6 پست

سلام .مادرم ببینید چی بهم گفت 

6 ماه عقدم 

انروز مادرم گفت .شاید شوهر تو نخاد تو رو تا شش سال دیگه ببره .ماک تاوان کش نیستیم تاوانگر شدیم 

شما در قید زندگیتون نیستین 

چقدر کم طاقت،من تو مجردی خیلی اذیت شدم بابت همین حرفا حالا که ازدواج کردم ده برابر بیشتر واسم خرج میکنن   فقط انگار سنگینی داشتم واسشون

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب برنامتون از اول چی بوده؟ قول و قرار بزرگترها بر چه مدتی بوده؟

عزیزم .قراری نبوده از اول ولی خوب هر چی هست تو سال اینده هستش 

خوب تو این گرونی ادم باید خودشو جم ک جور کنه یا ن 

چقدر کم طاقت،من تو مجردی خیلی اذیت شدم بابت همین حرفا حالا که ازدواج کردم ده برابر بیشتر واسم خرج می ...

اخه من شش ماه عقدم خوب باید کار کنه پول دربیاره زندگیو جم و جور کنیم بخدا انقد از این حرفا بهم زدن نسبت ب شوهرم بد بین شدم 

ک نکنه اینا راست میگن 

عزیزم .قراری نبوده از اول ولی خوب هر چی هست تو سال اینده هستش  خوب تو این گرونی ادم باید خودشو ...

ببین هر خانواده ای یه رسمی دارن 

حتی اگر چیزی نکن توی ذهنشون هست

بله برون برای همینه که تکلیف مراسم معین بشه...الانم با شوهرت صحبت کن ببین برنانش چه جوریه

واقعیتش دختر عقد کرده نگه داشتن خیلی سخته اونها هم تحت فشارن

و خدا برای من کافیست.....
ببین هر خانواده ای یه رسمی دارن  حتی اگر چیزی نکن توی ذهنشون هست بله برون برای همینه که تکلیف ...

خب من هنوزیکسالم نشده .ضمن اینکه برادر زاده همسر من فوت کردهچهار ماه پیش .اینا هنوز تو شوکن اینا ابرو منو بردن 

کلا برا همه چی این بلاها سر من میاوردن 

با همسرمم ک صحبت میکنم میگه باید خودم جم و جور کنم چن فقطخودشه و خودش 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز