2777
2789
عنوان

مشهدیاااااا

141 بازدید | 16 پست

سلام من فردا عازم مشهد هستم با پرواز میایم.

هوا چطوره اونجا دوتا بچه کوچیک دارم،لباس گرم زیاد بذارم؟

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخواید برید تشیع سردار ؟ از طرف ماهم سلام برسونید

عزیزم برا تشعیع نمیرسیم ساعت دو‌پرواز داریم

کاش پروازموندصبح بود 

ما از بوشهر میایم

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

التماس دعا هم در حرم رضوی  هم در تشیع سردار دلها

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

خداکنه هوا خیلی بد نباشه

البته ماقصدمون فقط زیارت هست

تشیع مگه کجایه

فردا ساهت یک تو حرم آقا امام رضا هم میارن سردار روطواف میدن

خداکنه هوا خیلی بد نباشه البته ماقصدمون فقط زیارت هست

چون شما منطقه گرم بودین و به هوای سرد زیاد عادت ندارین حتماً لباس گرم بردار که اینجا به خرج نیفتی واسه لباس گرم زیارتت هم قبول التماس دعا عزیزم 

تشییع بعد از نماز مغرب و عشاست

یعنی فردا شبه؟؟؟؟

توروخدا راست میگی

بخدا منو شوهرم آرزومنونه تومراسم تشعیع سردار دلها باشبم

بخدا براش سوختم از ته دلم

چون شما منطقه گرم بودین و به هوای سرد زیاد عادت ندارین حتماً لباس گرم بردار که اینجا به خرج نیفتی وا ...

ممنون چشم حتما