2821
2789
عنوان

خیانت همسر

400 بازدید | 16 پست

سلام.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.واقعا دیگه موندم ک چیکار کنم.منو همسرم۴سال باهم دوست بودیم.رابطه ماطوری بود که خانواده ها در جریان بودن.بعد۴سال نامزد کردیم و حدودا۳سال نامزد بودیم و۱سال عقد.الان۱ساله ک ازدواج کردیم.حدودا۴ماه پیش فهمیدم شوهرم پیام دادن به دوست دخترسابقشون وگفتن ک برای تولدش هدیه خریدن واسش.وقتی ازش توضیح خواستم گفت ک توی دوره ای بوده ک دعوا کردیم و دست خودش نبوده و.... .دیگه گذشت الان دیروز فهمیدم که دوسال پیش یعنی توی دوران عقدمون هم بایکی دیگه رابطه داشته ومدام زنگ میزدن وپیام میدادنه بهم.من پیاماشون رو دیدم ومطمعنم ک رابطه داشتن باهم ولی شوهرم زیر بارنمیره ومیگه یادم نمیادو.من ازاین بیشتر ناراحتم که درزمانی ک شوهرم به من پیام میدادن همزمان بااونم پیام میدادنه وشماره کارت واسه شوهرمن فرستادن ک بابت هدیه تولد واسش پول بریزن... .ما توی دوران عقدمون خیلی مشکل داشتیم باهم .حتی نزدیکای عروسیمون سر خرید عروسی دچار اختلاف خیلی  زیادی شدیم.خیلی ازش زده شدم.دوسال اختلاف سنی داریم ولی عقایدمون وطرز فکرمون زمین تااسمون فرق میکنه.خیلی ب خانوادش وابستست درحدی که کارت بانکیشو ازش میگیرن و یااینکه پولاشو خواهرش ازش میگیره به این جهت ک واسش پس انداز کنن تمام هدایای عروسی روهم ازمن گرفتن و هیچ اختیاری برای درامد وپس اندازمون شوهرم نداره.الان نمیدونم توی این زندگی بمونم یانه؟

میترسم جلوتر ک برم چیزای جدیدتر ببینمو خیانتای تازه

ازش بدم میاد دیگه

تعداد رای : 22
نظرسنجی
طلاق بگیرم
19
86%
ادامه بدمو به روی خودم نیارم
3
13%

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نظر سنجیت خیلی کلیه استارتر عزیز .فقط خواهشا قبل از بچه دارشدن حسابی فکر کن و مشاوره برو تصمیمتو بگیر .

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا با کاربری قدیمیم دیگه نتونستم وارد بشم. ترکیدم

ببین اگه قراره با هر دعوایی خیانت کنه که دیگه واویلاست. بعدشم کسی که توی دوران عقد با کس دیگه رابطه داره، فاتحه اش رو بخون. به نظرم اگه ادامه دادی باهاش، اول پدرشو حسابی در بیار. تمام اختیار زندگی و پول رو هم بگیر دستت. منظورم با شرط و شروط ادامه بده. 

معذرت میخام ولی زندگی سخت تری نسبت ب کسی ک طلاق میگیره داری اگر بخوای زندگیت رو ادامه بدی 

اگر شوهرتو دوست داری و میتونی بهش  یه فرصت دیگه بدی برید پیش یه مشاور خوب و زندگی رو از نو شروع کنید ولی اینبار روی پای خودت وایسا  و زندگی جدید برای خودت درست کن بدون متکی ب همسر

اگرم دیگه نمیتونی ادامه بدی اینو به شوهرت بگو 

انشالله هرچی خیره واست پیش بیاد

حتما با یه مشاور صحبت کن و فقط به حرفای اینجا و خونوادت اکتفا نکن

عزیزم فقط دوست دخترش نبوده که با کس دیگه ای هم بوده مطمئن باش اگه دوست دخترشم نبود با کسای دیگه ای ه ...

ینی تو عقد اینا رو میدونستی😐😐بعد عروسی هم گرفتی با خودت گفتی فراموش میکنه 😬😬فقط بچه دار نشو