lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 عنوان سرم گیج میره... 76 بازدید | 13 پست سلام بچه ها . امروز همش سرم گیج میره . چی بخورم ؟کسی میدونه از چیه؟ هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ... 1398/10/14 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوممم_کوچولو عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2059 من ۷ هفته باردارم ،صبحا از خواب بیدار میشم کل خونه دور چشمام میچرخه😖 ~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~ ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
13788 عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 56400 کم خون نیستی یه آزمایش بده شاید هم فشارت جا به جا شده خدایا شکرت 🙏🏻
سالللویا عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 8163 باید بزی دکتر حتما وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13135 اگه افت فشاره که چند بار اب قند یا شربت عسل بخور عزیزم I would love to be kind to me, i saw with all kindness
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 من ۷ هفته باردارم ،صبحا از خواب بیدار میشم کل خونه دور چشمام میچرخه😖 نه گلم الان سرم گیج میره صبح خوب بودم هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 کم خون نیستی یه آزمایش بده شاید هم فشارت جا به جا شده نمیدونم ... هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 باید بزی دکتر حتما وای نه یه سر گیجه ست دیگه هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
خانوممم_کوچولو عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2059 نه گلم الان سرم گیج میره صبح خوب بودم ا اگه اینجوری هستی که نمیدونم عزیزمشاید برای خستگیه ~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~ ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
سالللویا عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 8163 وای نه یه سر گیجه ست دیگه عزیزم اگر سرگیجه بیشتر از دو ساعت ادامه ذاشته باشه باید بری دکتز وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 عزیزم اگر سرگیجه بیشتر از دو ساعت ادامه ذاشته باشه باید بری دکتز هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 اگه بخاری دارید لوله رو چک ببین کلا جایی گاز باز نباشه نه بخاری نداریم هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...