2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میخوای بچت پسر شه از همین الان که فهمیدی بارداری یعنب از  فردا صبح ان شاالله شروع کن روی 40 ...

منظورم الان دیگه یا اسپرم  y گرفته یا اسپرم x و جنسیتشو گرفته یعنی قابل تغییره؟

فروردین ۹۷ عقد کردیم آخر فروردین ۹۸ عروسی 

هنوز زوده ولی خوب کردین وقتی دوست داشتین

من دوماه اقدام کردم الان پشیمونم باز جلوگیری میکنیم همش میگم خداروشکر نشدم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
هنوز زوده ولی خوب کردین وقتی دوست داشتین من دوماه اقدام کردم الان پشیمونم باز جلوگیری میکنیم همش می ...

خب چون ما دو سال عشق هم بودیم الانم دو ساله زن و شوهریم انگار دیگه ب جایی رسیدیم ک دوس داریم خونوادمونو بزرگ کنیم و کمبود حس میکردیم

خب چون ما دو سال عشق هم بودیم الانم دو ساله زن و شوهریم انگار دیگه ب جایی رسیدیم ک دوس داریم خونوادم ...

اره باز دوسال دیگه شیطونا دلتون نخواد بزرگتر تر کنین حانواده رو😜

مبارکت باشه عزیزم انشالله منم هروقت ک صلاحمه باردارشم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
اره باز دوسال دیگه شیطونا دلتون نخواد بزرگتر تر کنین حانواده رو😜 مبارکت باشه عزیزم انشالله منم هرو ...

اتفاقا شوهرم میگه هفده تا پسر بیار برام😂😂😂😂😂😂😂

اتفاقا شوهرم میگه هفده تا پسر بیار برام😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

همشم پسر باشه

آره...میگمش اونوقت باید مثل گله گوسفند پشتشونو رنگ کنی ک از هم تشخصیسشون بدی😂

😂😂😂😂😂😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز