مبارک باشه نینی سایتو باز کردم اومدم تو تاپیک تو خوب بود
فداتشم عزیزم...سه ماهه منتظریم البته دو ماه قبلشم برنامه گرفته بودیم ماه اول اقدام کردیم نگرف...دیگه برنامه و دکترو کنار گذاشتیم..ماه دوم اقدام نکردیم الان ماه سومه ک از روز دوازده پریودی تا هجده اقدام کردیم و شکر خدا گرفت
مرسی عزیزم...والا چهارشب پیش بعد نزدیکی لکه بینی خیلی کمی داشتم رو دستمال خیلی کم قهوه ای رنگ بعد رفتم تو اتاق یهویی چند قطره خون صورتی اومد رو دستمال..همه علائم پریودی رو داشتم یعنی حس میکردم هر لحظه میخام پریود شم..الانشم..دل پیچه میگرفتم و البته من هیچوقت تو تخمدان هام چیزی حس نمیکنم حتی تخمک گذاریمم نمیفهمم ولی این سری از همون روزا پریودی تخمدان چپم تیر میکشید الانم همینجوره..و حس میکنم تخمدانم سفت میشه مث ی گوله سفت
ایشاا...،یه سوال بپرسم؟طبیعی باردارشدی یا اینکه تحت نظر پزشک بودی؟منظورم اینه که سالم بودی مشکل تخمد ...
نه عزیزم هیچ مشکلی نداشتم شکر خدا همه چی سالم و طبیعی بود واسه تعیین جنسیت رفتم دکتر دو ماه قرص و برنامه داد ماه اول اقدام کردیم باردار نشدم دیگه نرفتم دکتر برنامه هم زیاد رعایت نکردم فقط مثلا از روز اول پریودیم لبنیات نخوردم..ماه دوم اقدام نکردیم..ماه سوم از روز دوازده تا هجده اقدام کردیم...نگفته نماند این ماه سر خود از روز سوم تا پنجم روزی دوتا لتروزل خوردم..دیگه نمیدونم تاثیر داشته یا نه
اگر میخوای بچت پسر شه از همین الان که فهمیدی بارداری یعنب از فردا صبح ان شاالله شروع کن روی 40 تا بادم درختی سوره یس بخون و صبح ناشتا تا 40 روز روزی یک دونش رو بخور.این دستوری که مادرشوهرم میده که بخواد پسردار شه و هرکی انجام داده پسر شده