2777
2789
عنوان

کادوی ولین+سالگرد عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 50 پست
نه عروسشونه دمت گرم😂❤

حالا شماها گیر دادین به این ولین 

بابا خوب ولنتاین خوب شد 😑

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای شوهر من اصلا ساعت دوس نداره من خیلی خوشم میاد ساعت بندازه دستش

چه عجیب‌...البته سلیقه ها متفاوته

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
[QUOTE=118588152]جالب ولی یه چیزی می‌خوام خفن باشه  آخه اون من و کلی سوپرایز قشنگ کرده حقش یه ک ...

کیف ام خوبه مناسب کارش 

بنظرت چقدر در میاد یه کیف چرم اصل بگیرم براش 🤔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

حالا شماها گیر دادین به این ولین  بابا خوب ولنتاین خوب شد 😑

خو من سینگلم حشودیم میشه

ژیشت پشمالو

امیدوارم کیکتون بماله به لباست نخوریش😒😒😒😒

شوخی کلدم

من ایده ندارم😅

این کاربر منو یاد کسی انداخت...

خوشبخت باشی اسی

موهام فِرِ بُلَند اونقَدر گُلَم کَسی نِمیخواد بِرِه هُلَند...❤🌹
وای شوهر من اصلا ساعت دوس نداره من خیلی خوشم میاد ساعت بندازه دستش

چه حالب ما خونه امون پر ساعت دیگه باید براش بدم یه کشو بسازن 😑

خو من سینگلم حشودیم میشه ژیشت پشمالو امیدوارم کیکتون بماله به لباست نخوریش😒😒😒😒 شوخی کلدم من ...

ایشالا که تا ولنتاین یه پسر خوب بیاد خواستگاریت از سینگلی در بیای عزیزم 

مرسی گلم 😘

چه عجیب‌...البته سلیقه ها متفاوته

خودمم تعجب میکنم خیلی به تیپ و لباس اهمیت میده ولی اصلا ساعت دوس نداره ساعتاش مونده خونه به زور موقع عروسی اینا دستش میکنم 

بابای من ندیدم ساعتشو از دستش دربیاره این برعکسه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
ایشالا که تا ولنتاین یه پسر خوب بیاد خواستگاریت از سینگلی در بیای عزیزم  مرسی گلم 😘

هوراااااا

فدا مدا کنج لباااا❤💋♥🌙

موهام فِرِ بُلَند اونقَدر گُلَم کَسی نِمیخواد بِرِه هُلَند...❤🌹
خودتو بزار تو کارتن بزرگ کادو پیچ در خونه خخخخ

اینم فکر خوبیه 😁😁😁

هوراااااا فدا مدا کنج لباااا❤💋♥🌙

عشقی 😍😘😘⁦❤️⁩

کیف ام خوبه مناسب کارش  بنظرت چقدر در میاد یه کیف چرم اصل بگیرم براش 🤔

من برای همسرم گرفتم 

چون کارش جوریه ک باید استفاده کنه برای مدارکو...

دایی من رامسر چرم فروشی داره فقط طبیعی کار میکنه از اون گرفتم که یه تخفیفی هم بهمون داد فکر کنم ۵۰۰ گرفتیم البته پارسال بود 

الانو نمیدونم،کیف پول و ست چرم هم ازش گرفتم شوهرم خیلی علاقه داره ب

چرم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
خوش بحالت منم دوس داشتم ساعت بندازه هی بگیرم واسش ولی هموناییم ک داره نمیندازه

به زور دستش کن تا عادت کنه😁 شوهر منم این کارو کرد من عادت کردم 😊😁