2777
2789
عنوان

يعني ميخام پريود بشم؟

74 بازدید | 11 پست

سلام دوستان...بي بي چك ناشتا سر ٣٠ ثانيه هاله انداخت..امروز فردا وقت پريودمه...حالات پريود دارم...بدنم سرد شده..يعني باردار نيستم؟ميخام پريود بشم؟دعاكنين واسم...حالم بده

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

حالات بارداري رو تا ديروز داشتم...سر در نميارم ..لطفا كمك كنين با تجربه هاتون..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیشب بی بی چکم مثبت شد هنوز ۴ روز به موعدم مونده. اما علائم فقط یکم زیر دلم درد میکرد و به بو خیلی حساس شدم عین بارداری قبلیم بخاطر همین شک کردم و تست زدم.از امروز صبحم درد پریود دارم بازم عین بارداری قبلیم. مشکلی نیست بهش فکر نکن موعدت بگذره چند روز دردش میفته بارداری 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

چي بگم دعا كنين باردار باشم...يه بار سه ماه پيش سقط داشتم..روحيم بهم ريختس...اين ماه تخمدان راستم تخمك انداخت..تو سمت راستم گرفتگي داشتم مثل بارداري قبليم ..امروز نااميد شدم...خدا از دهنت بشنوه...از محل كارم خونه رفتني ميخام دوباره بي بي بخرم بزنم

پريود شدم دوباره....بي بي چكهاي مثبت و پريود😔😔

شما باردار بودی عزیزم؟من امروز دقیقا موعدم بود پری شدم یک روز در میون تا ۲۲ اقدام داشتم نمیدونم چرا نشد 

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

نميدونم منم امروز صبح پري شدم...من بي بي هام هاله ميندازه علائم لقاحو دارم ولي پري مياد..ميخام برم چهارشنبه دكتر چكاپ بشم...سمت راستم قشنگ حالتاشو داشتم

ايشالله كه هروقت صلاحه خداست