2777
2789
عنوان

موهای دخترم😭

6621 بازدید | 61 پست

امروز میخام برم کوتاه کنم دخترم شش سالشه تا الان اصلا کوتاه نکردم تا پایین کمرشع اما خیلی خیلی نازک جلوش کم پشت گفتم امروز انشاءالله برم کوتاه کنم یه مدت تندتند کوتاه کنم شاید پرپشت وزخیم بشه اما دارم دق میکنم دیشب اینقد گریه کردم شوهرم بغض کرده بود هی عذاب وجدان داشت که چرا وقتی بچه بود نزاشت کوتاه کنم تا حالا خوب میشد

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

این باور غلطه ک اگه کوتاه کنی پرپشت میشه

من به چشم خودم دیدم عزیزم....

باور درستیه😀

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا به نظرتون موهاش ترمیم میشع؟؟خیلی ظریفه وزیادم میریزه،،،ژنتیک موهامون خوبه خودم موهام خیلی عالیه اینقد کلفته که به زور با سع تا تیوپ رنگ میگیره البته من بچه بودم همش مامانم کوتاه میکرد به نظرم تاثیر دارع

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

چرا حنا و صدر رو امتحان نمیکنی

زینک بده.روغن زیتون بمال براش

من از بچگی همه اینکارو میکردم

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

عزیزم یک تاپیک به نام گیسو کمندها هست اونو بخون خیلیا نتیجه گرفتن و موهاشون پرپشت شده ان شاءا... مال دختر شما هم میشه

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)

دختردوستم موهاش یکی بود یکی نبود،بود😀😁

بعد تو دوسالگی موهاشو تیغ زدن خیلی موهاش بهتر شد

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
من به چشم خودم دیدم عزیزم.... باور درستیه😀

مااین همه کوتاه کردیم پس چرا نشد

تغذیه فقط اثر داره

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕