2777
2789

زیر سه هفته دیده نمیشه معمولا بین 5 تا 6 هفته باید دیده بشه لااقل ساک حاملگی تشکیل بشه من تو 4 هفته بتام 59 بود

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر سه هفته دیده نمیشه معمولا بین 5 تا 6 هفته باید دیده بشه لااقل ساک حاملگی تشکیل بشه من تو 4 هفته ...

من چار هفته و شش روز بود خونریزی داشتم دکتر فرستاد سونو داخلی خارج رحم نبود ولی گفت ساک هست جنین رو نمیبینم برا هشت روز بعد دوباره سونو داخلی نوشت هنوز نرفتم الان ۶ هفته و سه روزه ست

من نی نی ندارم😢 اما میدونم بتا تا بالای هزار نره نی نی دیده نمیشه. برا قلب هم باید هفته 8 بری.زودتر ...

بتام هزار و دویست بود چار هفته و شش روز ولی جنین رو ندید برا هشت روز بعد دوباره نرشت هنوز نرفتم الان ششهفته و سه روزه.انشالله خدا زود بهت نی نی بده

من هفته ۵ آز دادم بتا ۱۵۰۰ بود. الان هفته شش هستم هنوز دکتر نرفتم

من  خونریزی داشتم فرستاد سونو داخلی گفت خارج رحم نیست و چار هفته و شش روزه و خارج رحم نیست ولی جنین رو نمیبینم گفت هشت روز دیگه دوباره بیا سونو داخلی بتام اونروز که رفتم ۱۲۰۰ بود

بتام هزار و دویست بود چار هفته و شش روز ولی جنین رو ندید برا هشت روز بعد دوباره نرشت هنوز نرفتم الان ...

وا.چه زود رفتی. 8 روز بعد هم زوده.تا هفته 8 تموم نکردی نرو.همین استرس حس میکنم باعث شد قلب نی نیم تشکیل نشه😢