2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۷روزه پریودم عقب افتاده روپنجم پری بی بی چک منفی دیگه نزدم هیچوقت پریودم عقب نزده اخرین بار ۵سال پیش عقب زد که اونم باردار بودم😐

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
همین معده درد واحساس سنگینی، کی باید بزنم آخه الان زدم بعد چند دقیقه منفی شد قبلا اینجوری نبود زود م ...

بعد موعد پریود باید بزنی الان اگه باردار هم باشی نشون نمیده.صبر داشته باش .یعنی چی دیر منفی شد؟ یه خط میندازه دیر و زود نداره

البته چندماه پیشم ۴روز عقب زد که بی بی چک زدم مثبت که منجر به سقط شد بخاطر تشکیل نشدن قلب

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
روز تخمک گذاری 

خب اره اما جلو عقب میشه... همیشه که دقیق نیست... تو حداقل باید از چهار تا چهاردهم دی رو اقدام کنی یک شب در میون.... شب اصلیت همون هشت دی هست... اما امکانش هست تو یکی از این روزای دیگه تخمک آزاد بشه... اگرم میخوای خیلی دقیق باشه ماه بعد از کیت تخمک گذاری استفاده کن تا دقیق بدونی.... ایشالا که همین ماه باردار باشی

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️