2777
2789
عنوان

بعد زايمان

118 بازدید | 7 پست

من١٢روزه زايمان كردم هنوز عادت نكردم شبا گيج خوابم تازه كمك دارم مامانم هست شما كى عادت كردين كى رفتين خونه خودتون و تنها شدين تونستين از پسش بر بياين؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط سه روزرفتم خونه مامانم بعدشم اومدم خونه خودم اونم توغربت خداروشکرشوهرم باهام همکاری میکنه فقط دعامیکنم زودتراین روزابگذره بچم بزرگ بشه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

من ک از همون روز بیمارستان ب بیدار بودن عادت کردم چون اصلا کمکی نداشتم خودم بودم فقط

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

وای بیخوابی خیلی زجر آوره.بچه من اصلا نمیخوابید کسی هم نداشتم حداقل شبا بیاد کمک.بچه تا صبح رو دستم بود و خیلی خسته و داغون شدم.بعد که دکتر دایمتیکون تجویز کرد درحد دوساعت میخوابید که منم بتونم بخوابم.استرس داشتم که هرلحظه بیدارشه و چشمام باز نمیشد