2777
2789

سلام دوستان .نطر نمیخوام که این مبل قشنگه یا خونت فلانه یا این مدلیه ..

نمیدونم برای گذاشتن عکس خونه دنبال بهونه بودی ..

فقط نظر میخوام که ایا مبلم به خونه کوچیک میاد یا نه چون پذیراییم خیلی کوچیکه یه فرش شیش متری میخوره دورش مبله ...

من مبل هم طرح کلاسیک دوست دارم هم سلطنتی و مبل خودم طرح نیم استیله یعنی تاج داره ولی خیلی راحته حالا موندم به نظرتون مبلمو بفروشم مبل طرح کلاسیک بگیرم 

مبل خودم الان ۲۰ تومنه مبل طرح کلاسیک هفت تومنه الی نهایت ۸ تومن .

عکس مبل خودم و مبلایی که تو طرح کلاسیک پسندیدم پست های بعد میذارم

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 

اگر این مدلی هم اولی گفتم به خاطر اینه تو تاپیک قبلی گفتم موهام رو کوتاه کنم و عکسمو گذاشتم چند نفر گفتن نیاز نبود عکس خودتو بذاری و توهین کردند وگرنه قصدی ندارم فقط دنبال توهین و مشاجره نیستم

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.