2777
2789
عنوان

لاغری شکم

154 بازدید | 9 پست

سلام خانمها ،کسی میدونه من شکمم رو چجوری لاغر کنم و پوستش هم سفت بشه ،آخه خیلی شله .تازگیا تردمیل خریدم شروع کردم به تمرین ،۴ روز پیش کت گوت هم انجام دادم 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
۱
4
57%
۲
3
42%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم شام برنج نخور هفته اي دو نهايت سه بار برنج بخور

نون و برنجو ماكارونيو محدود كن سيب زميني ام شكم مياره بنظره من

اين چند تا شكم مياره متاسفانه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
متاسفانه هرچی چیزخوشمزس شکم‌میاره😕

دقيقا😭😭😭

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

اگه فقط شکمت چاقه احتمالا غلبه بلغم داری. باید مزاجت رو معتدل کنی. به این نگاه نکن که فلانی چاق بوده اینطوری لاغر شده پس منم همین کارو بکنم. باید دنبال راه حل مخصوص به خودت باشی. من تو این مطلب درباره روشهای درست لاغری توضیح دادم. اگه دوست داشتی مطالعه کن. 

2790
2778
2791
2779
2792